Tip dana: Nemačka – Italija: “Panceri” jure prvi trijumf u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, šampion Evrope blizu prvog mesta u grupi!

U utorak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Nemačke i Italije, što će biti i duel između dve neporažene ekipe u prvoj diviziji.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Nemačka: Mogu li “Panceri” do prvog trijumfa?

Iako su Nemci bili smatrani za jednog od najvećih favorita za osvajanje Evropskog prvenstva, izabranici Hansija Flika su i te kako razočarali na tom takmičenju.
Naime, nakon ne baš najboljih partija u grupnoj fazi, “Panceri” su eliminisani već u osmini finala, i to od Engleza koji su na kraju došli do velikog finala, u kom su kao što je opšte poznato poraženi od Italijana, nakon slabijeg izvođenja jedanesteraca.
Nakon bolne eliminacije sa prvenstva startog kontintenta, Nemačka je ipak uspela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo da mirno privede kraju i bez većih problema dođe do plasmana na Mundijal.
Zanimljivo je da je ova selekcija na tri poslednja meča u kvalifikacijama postigla čak sedamnaest golova, što nam daje prosek od skoro šest golova po meču, što je svakako fenomenalna stvar.
Kada se očekivalo da “Panceri” u istom ritmu nastave i u Ligi nacija, to se nažalost nije desilo, s obzirom da je ova selekcija još uvek bez trijumfa u trećem po kvalitetu reprezentativnom takmičenju.
U prvom kolu je Nemačka remizirala na gostovanju kod Italije, a taj duel je završen rezultatom 1:1, i to pošto su sredinom drugog poluvremena Italijani preko Pelegrinija došli u vođstvo, da bi samo dva minuta kasnije Džošua Kimih poravnao rezultat.
Usledila su još dva remija sa istim rezultatom i to prvo na domaćem terenu protiv Engleske, gde se mora priznati da se “Gordi Albion” provukao, ali nažalost i u prošlom kolu Nemci nisu uspeli da pobede i to na gostovanju kod Mađarske, kada je takođe bilo 1:1.
Ono što je i te kako zanimljivo je da je 1:1 na semaforu bilo već posle devet minuta, što se ispostavilo i konačnim rezultatom, a treba biti realan pa priznati da su Mađari bili daleko bolja ekipa na tom susretu i pravo je čudo kako nisu došli do trijumfa.

Italija: “Azuri” drže sve u svojim rukama!

Kako nekada fudbal može da bude nepravedan deluje da smo najbolje videli u slučaju Italijana, koji su prošlog leta mimo svih očekivanja uspeli da dođu do titule evropskog šampiona, da bi nakon toga ostali bez plasmana na Mundijal, i to pošto su u baraž meču protiv Severne Makedonije uputili preko trideset udaraca ka golu protivnika.
Nažalost, biće ovo drugi uzastopni Mundijal na kom nećemo gledati Italijane, ali je i pored toga Roberto Mančini dobio podršku fudbalske javnosti, i sigurno je da će bivši trener Mančester Sitija i Intera učiniti sve da se iskupi naciji time što će pokušati da dođe do same završnice Lige nacija.
Kako sada stvari stoje Italijani su na pravom putu da to i ostvare pošto se u ubedljivo najtežoj grupi nalaze na prvom mestu uz bod viška u odnosu na drugoplasirane Mađare.
U prvom kolu su “Azuri” odigrali jedan dosta dobar meč na svom terenu protiv Nemaca, u kom nije bilo pobednika, da bi nakon toga usledio duel sa Mađarskom, gde je četa Roberta Mančinija sa 2:1 savladala ovu selekciju koja je verovatno do sada i najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Lige nacija, a o tome nam najbolje svedoči i druga pozicija uz čak četiri osvojena boda u izuzetno teškoj grupi.
Najzad, u prošlom kolu smo imali prilika da uživamo u reprizi Evropskog prvenstva, duel između Engleske i Italije, ali taj meč je i te kako razočarao pošto nije bilo golova.
Deluje da su Italijani srećniji sa tim bodom pošto su zadržali prvo mesto u grupi, a pravo je čudo kako nije bilo golova, s obzirom da su i jedni i drugi propustili dosta izglednih prilika.
Kada su međusobni susreti između ove dve selekcije u pitanju, sigurno je da Nemci nikad neće zaboraviti onaj trijumf Italijana na Svetskom prvenstvu u njihovoj domovini kada je bilo 2:0, dok je poslednji međusobni meč između Nemačke i Italije pre ovogodišnjeg izdanja Lige nacija odigran u četvrtfinalu Evropskog prvenstva 2016. godine, kada su “Panceri” nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca došli do polufinala.

Naš predlog

Nakon tri meča bez trijumfa, mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jednu pobedu Nemačke, zbog čega vam savetujemo da probate sa jedinicom koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.78.

Sva je prilika da nas očekuje jedan uzbudljiv ali i efikasan meč zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je Meridianbet pripremio koeficijent 1.91.

Za kraj, smatramo da će izabranici Hansija Flika postići dva ili više golova na ovom susretu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate igru D2+ za koju je Meridianbet odredio kvotu 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.