Tip dana: Šamrok – Bohimijan: Da li je vreme za prvi poraz lidera na tabeli na domaćem terenu?

U petak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Šamroka i Bohimijana.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Šamrok: Fantastične partije na domaćem terenu!

Fudbaleri Šamroka su prošle sezone bez većih problema došli do titule šampiona Irske, i to pošto su na kraju završili na prvom mestu na tabeli uz čak šesnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Sent Patrik.
Kako sada stvari stoje ova ekipa je na pravom putu da dođe do naslova prvaka i u ovom šampionatu, s obzirom da se Šamrok u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Dandilk, koji ruku na srce u poslednje vreme beleži fantastične partije, o čemu nam najbolje svedoče i pet trijumfa u nizu.
Kada je reč o lideru na tabeli, ovaj tim u poslednje vreme igra nešto slabije, pa je tako na pet poslednjih susreta aktuelni šampion Irske ostvario tri trijumfa i dva poraza.
U prošlom kolu je učesnik kvalifikacija za Ligu šampiona doživeo poraz na gostovanju kod upravo drugoplasiranog Dandilka, a taj meč je završen rezultatom 1:0, čime je Šamrok potvrdio da u poslednje vreme ima dosta problema na strani, s ozbirom da je ovaj tim i pre toga izgubio meč na strani od Drogede, kada je takođe bilo 1:0.
Ipak, što se tiče mečeva na domaćem terenu tu je lider na tabeli skoro pa perfektan, pošto je na deset odigranih susreta na svom stadionu Šamrok ostvario čak devet trijumfa uz samo jedan remi, što najbolje pokazuje kako ovaj tim igra na svom stadionu.
Za kraj, kada su u pitanju međusobni dueli između ova dva tima, na dva poslednja meča je Šamrok upisao isto toliko trijumfa, dok je pre toga Bohimijan imao sjajan niz od četiri uzastopna susreta bez poraza.

Bohimijan: Mogu li gosti do iznenađenja?

Što se tiče Bohimijana, ova simpatična ekipa je prošlu sezonu završila na petom mestu na tabeli, i na taj način ovaj tim nije ostvario svoj primarni cilj pošto nije izboren plasman u kvalifikacije za neko od evropskih takmičenja.
Svakako da se glavni cilj ne menja ni kada je u pitanju ovogodišnje izdanje najkvalitetnijeg ranga irskog fudbala, mada se u ovom trenutku Bohimijan nalazi na šestom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na trećeplasirani Deri Siti, a tu treću poziciju pominjemo iz razloga što je to poslednje mesto koje na kraju prvenstva donosi plasman u kvalifikacije za Ligu Konferencije.
U prošlom kolu je tim iz Dablina odigrao jedan dobar meč i na svom terenu slavio protiv Šelburna sa 1:0, a treba napomenuti da je domaća ekipa skoro čitavo drugo poluvreme igrala sa igračem manje nakon što je isključen Keli u 53. minutu susreta.
Na pet poslednjih mečeva Bohimijan igra poprilično promenljivo, pa je tako ova ekipa u tom periodu ostvarila dva trijumfa, dva poraza uz jedan remi.
Kada je reč o mečevima van domaćeg terena, šestoplasirana ekipa na tabeli je do sada odigrala devet mečeva na strani i utisak je da se ovaj tim nije proslavio pošto je u tom periodu ostvario samo dva trijumfa, četiri remija i tri poraza.
Poslednju pobedu na strani protiv Šamroka, Bohimijan je ostvario još u aprilu 2019. godine a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Za kraj, treba istaći da meč između Šamroka i Bohimijana slovi za najveći derbi irskog fudbala, a uostalom to je svakako i duel dve najpopularnije ekipe u ovoj zemlji.

Naš predlog

Utisak je da nas očekuje jedan veoma interesantan susret, a ako se malo osvrnemo na tradiciju, ovo su mečevi koji nam uglavnom donose dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.82.

Kao što smo već napomenuli, lider na tabeli igra fantastično na domaćem terenu zbog čega vam preporučujemo da probate sa jedinicom, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.