Tip dana: Sundsval – Malme: Aktuelni šampion Švedske juri treći vezani trijumf!

U petak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali premijerni meč 12. kola švedskog šampionata, u kom će Sundsval na svom terenu ugostiti Malme.
Meč između ova dva tima je zakazan za 19 časova.

Sundsval: Može li Sundsval do opstanka?

Fudbaleri Sundsvala su igrali sjajno prošle sezone, a prava nagrada za to je bila plasman u najkvalitetniji rang švedskog fudbala.
Naime, ova simpatična ekipa je šampionat završila na drugom mestu na tabeli i uz Varnamo se domogla povratka na najveću scenu.
Međutim, kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da Sundsval već posle samo jedne sezone provedene u društvu najboljih, već naredne godine gledamo u drugoj ligi.
Nakon jedanaest odigranih mečeva Sundsval se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova i to pošto je povratnik u najkvalitetniji rang švedskog fudbala na jedanaest odigranih susreta ostvario samo dva trijumfa, uz čak devet poraza.
Na poslednjih pet mečeva petnaestoplasirani tim na tabeli je doživeo čak četiri poraza uz samo jedan trijumf, i to na svom terenu protiv Mjalbija kada je bilo 2:0.
Inače, u prošlom kolu je Sundsval doživeo jedan težak poraz na svom terenu protiv Jurgordena, a taj duel je završen rezultatom 2:5, iako je domaća ekipa prva došla do vođstva na tom susretu već u petom minutu, međutim do kraja poluvremena je pretposlednja ekipa na tabeli uspela da primi čak četiri gola.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Sundsval odigrao šest mečeva na svom stadionu i ostvario dva trijumfa i četiri poraza, dok na strani ovaj na pet odigrani mečeva ima isto toliko poraza, što je i glavni razlog što se ovaj tim nalazi u zoni ispadanja.
Poslednji međusobni susret između Sundsvala i Malmea odigran je pre nešto više od tri godine kada je aktuelni šampion Švedske slavio sa 2:1, dok je veoma zanimljivo da je Sundsval poslednji meč na svom terenu protiv višestrukog šampiona Švedske rešio u svoju korist (3:1).

Malme: Stvari poako ali sigurno idu na bolje!

Prva asocijacija na prošlu sezonu je nastup Malmea u Ligi šampiona, gde se ovaj tim ruku na srce nije proslavio, ali je i sam plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje bez ikakve sumnje bio ogroman uspeh koji će ova ekipa teško uspeti da ponovi ove sezone.
Naravno, Malme je odbranio titulu šampiona Švedske, ali dosta teže nego što se to očekivalo s obzirom da je ovaj tim na kraju imao isti broj bodova kao i drugoplasirani AIK, ali je na kraju presudila bolja gol razlika.
Novi trener aktuelnog šampiona Švedske je u međuvremenu postao perspektivni Miloš Milojević, a mora se priznati da nije sve krenulo ove sezone onako kako su svi navijači Malmea to i očekivali.
Naime, ovaj tim je u prvih nekoliko kola novog šampionata imao baš dosta problema, ali treba biti realan pa priznati da stvari polako ali sigurno idu na bolje.
To se najbolje videlo u poslednja dva meča koja je Malme rešio u svoju korist, a sve je krenulo od pobede na gostovanju kod Degerforsa kada je bilo 0:2.
U prošlom kolu je četa Miloša Milojevića ostvarila novi trijumf i to protiv Helsinborga, ali dosta teže nego što se očekivalo, s obzirom da je šampion Švedske do trijumfa došao nakon gola u prvom minutu sudijske nadoknade, što je veliko iznenađenje, pošto je poznato da se Helsinborg nalazi na poslednjem mestu na tabeli i glavni je kandidat za ispadanje u niži rang.
Inače, nakon jedanaest odigranih mečeva, Malme se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Heken, što je svakako podatak koji može i te kako da obraduje sve navijače višestrukog šampiona Švedske.
Kada su u pitanju mečevi na strani, do sada je Malme odigrao šest mečeva na strani i ostvario dva trijumfa, dva remija i isto toliko poraza.

Naš predlog

Iako Sundsvalu gori pod nogama, mišljenja smo da će Malme opravdati epitet favorita zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.32.

Vrlo lako se može desiti da nam ovaj duel donese baš dosta golova, pa vam zato predlažemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.62.

Smatramo da će nam ovaj u najavi veoma zanimljiv susret doneti i više od tri pogodaka, zbog čega vam hrabro savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je Meridianbet pripremio fenomenalan koeficijent 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.