Tiket dana (petak, 01.07.2022)

Tiket dana

Počinje najtopliji mesec u godini, ali je nama najbitnije da već naredne sedmice kreće nova fudbalska sezona. Počeće nekoliko liga, a njihov broj će se samo povećavati sa protokom vremena. Predložene kvote iz tiketa mogu biti promenjene kasnije.

Bohemijans – Deri Siti – 1x,0-2 @ 2.90 u MaxBet

Gosti se još uvek drže u vrhu tabele, ali sudeći po najnovijim izdanjima to neće još dugo potrajati. Deri Siti je odlično započeo sezonu, bio je jedno vreme i lider Premijer lige Republike Irske, ali je sada skliznuo na treće mesto i vrh prepustio aktuelnom šampionu Šamroku i prethodnom Dandalku. Jasno je da će se ova dva tima boriti za naslov, a timu iz Derija ostaje da pokušaju da zadrže ovu poziciju i narednog leta zaigraju u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Prethodne sezone to im je pošlo za rukom pošto su na kraju bili četvrti, ali zbog duple krune Roversa i oni su otišli u Evropu. Već u četvrtak očekuje ih prvo kolo kvalifikacija za najnovije UEFA takmičenje, a prvi rival im je letonska Riga. Bohemijans je u sredini tabele, ekipa iz Dablina je popravila formu, ali i dalje mnogo bolje igra na svom terenu. Deri je bez poraza u tri prethodna kola, ali ako se malo zagrebe po površini videće se da su oni odigrali vrlo prosečno. Prvo su igrali nerešeno na domaćem terenu sa Fin Harpsom i Drogedom, dve ekipe iz donjeg dela, a onda su na jedvite jade pobedili poslednjeplasirani UCD na strani, i to minimalnim rezultatom. Mogao bi Bohemijans ovde i do pobede, ali je nama sigurnije da predložimo duplu šansu na domaćina uz mali broj golova. Za naš predlog 1x,0-2 u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.90.

KR Rejkjavik – Vikingur – x2,4+ @ 3.70 u MaxBet

Šampion Islanda, ekipa Vikingura, malo je uspavano počela novu sezonu. Jesu na početku osvojili Super kup, pobedivši najvećeg rivala prošle godine i aktuelnog lidera, tim Breidablika, ali su zato u prvih sedam kola doživeli tri poraza. Pored Breidablika, koji im se uskoro revanširao za poraz u Super kupu, gubili su i od Stjarnana i Akranesa. Sve to je dovelo do toga da pred pauzu za utakmice reprezentacija budu na sredini tabele, ali su nakon dve sedmice odmora i rada krenuli ka vrhu. Vikingur je vezao sedam pobeda, doduše samo tri u prvenstvu, ali su tu i dve u kvalifikacijama za Ligu šampiona, te dve u domaćem kupu. Uskoro ih očekuje prvo kolo kvalifikacija za ligu šampiona, s obzirom da je ono bilo tkz pretkolo. Tada su bili vrlo sigurni protiv Levadije iz Talina i Intera iz Andore, ali ih sada očekuje znatno teži zadatak, a rival im je prvak Švedske i učesnik grupne faze lIge šampiona prošle godine, tim Malmea. KR Rejkjavik ih dočekuje posle tri kola bez pobede, sa dva remija i jednim porazom. I rivali su bili teški, igrali su sa Akranesom, Stjarnanom i Breidablikom. Ovo je prvi međusobni duel rivala iz prestonice u ovogodišnjem prvenstvu, ali su se već sastali u kupu kada je Vikingur slavio minimalnim rezultatom. Vikingur je na deobi drugog mesta sa Valurom i Stjarnanom, ali sa već velikim zaostatkom za Breidablikom. KR Rejkvavik je šesti i bori se za ulazak u Plej-of koji se prvi put igra ove sezone. Naš predlog je dupla šansa na goste, a golova bi moglo da bude baš dosta. Za x2,4+ kvota je 3.70 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 10.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.