Zakucavamo najveće kvote na planeti: Vrhunska ponuda za meč Srbija – Belgija

Tradicija kaže – Meridian nudi najveće koeficijente na svetu

Ovog leta za sve kladioničarske duše pravilo je jedno: iskoristi najveće kvote na svetu i obezbedi put na Svetsko prvenstvo!

I jedno i drugo čeka vas u Meridianu, a kako je početak novog meseca važno je da vas podsetimo da je promocija Igraj za Katarponovo startovala i već danas imate šansu da se dobro rangirate na listi koja vas na kraju može odvesti na nezaboravno putovanje u Katar.

Više o promociji saznajte klikom ovde, a pre nego što pogledate ponudu, ukoliko još uvek nemate otvoren korisnički nalog – registrujte se na sajtu merdianbet.rs ili putem mobilne aplikacije jer vas tim povodom čeka bonus bez uslova – 500 RSD za online i uživo klađenje!

Da se vratimo na našu vikend ponudu…

Kao i uvek, i ove subote stiže vrhunska sportska ponuda jer su bukmejkeri Meridiana ponovo vredno radili kako bi vam izdvojili najveće kvote na svetu.

Već dobro ste upućeni u to da iz Meridiana svakoga dana stiže sportski specijalitet uz dobro poznato obeležje “promo kvote”, a za dobitan vikend tiket izdvajamo četiri takve:

FUDBAL:

Subota, 17.00 Lahti – Inter Turku, dvojka 2.05

Nedelja, 18.00 Sarpsborg – Sandefjord, kec 1.55

KOŠARKA

Nedelja, 21.00 Srbija – Belgija, kec 1.20

Više o meču Srbija – Belgija: Klupska sezona je završena, ali reprezentativna košarka se vratila na velika vrata! Ovog leta očekuje nas pravi košarkaški spektakl i nove majstorije Miloša Teodosića, Nemanje Bjelice, Nikole Jokića – i to u dresu Srbije! Pre Evropskog prvenstva, Srbija se mora “pozabaviti” kvalifikacijama za svetski šampionat, te naše “Orlove” nakon meča protiv Letonije čeka duel protiv Belgije i to na domaćem terenu. Ova dva tima već su odmeravala snage i nakon tri pobede Srbije, u poslednjem meču – pomalo neočekivano, slavila je Belgija. Ako pitate “Orlove” – vreme je za revanš i to sa kamatom. Dolazak NBA igrača Nemanje Bjelice i Bobana Marjanović sigurno donosi na samopouzdanju i kvalitetu, a uz nekolicinu mladih igrača – tu je i želja za dokazivanje. Shodno svemu tome, Srbija je favorit i u ovom meču.

Napomena: kvote su podložne promenama, ali će uvek biti najviše rangirane

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.