Tiket dana tenis (subota, 02.07.2022)

Saznali smo ko će igrati u osmini finala iz gornje polovine žreba, a sada je na redu donji deo. Predložene kvote i granice su podložne promenama.

Brendon Nakašima – D.E. Galan Riveros – 1,G- @ 2.00 u MaxBet

Amerikanac japanskog porekla došao je do trećeg kola uz dve identične pobede od 3:1. U prvom kolu pobedio je Nemca Kuna, a u drugom izbacio Kanađanina Denisa Šapovalova. Pre dolaska na Vimbldon odigrao je dva turnira, u HertogenBošu i Istbornu. Nije bio loš, upisao je neke lepe pobede, ali je zaustvljan od Manarina i Norija. Za divno čudo u treće kolo ulazi kao favorit. Rival mu je Danijel Elahi Galan Riveros, teniser iz Ekvadora, koji retko igra natravi, a još ređe pobeđuje. Prvi turnir na travi u ovoj sezoni, a i jedini, upravo je Vimbldon, pa može da bude potpuno zadovoljan plasmanom u treće kolo. Imao je i dosta sreće, posle pobede nad Korijom iz Argentine, meč drugog kola predao mu je Španac Roberto Bautista-Agut. Relano je da Nakašima pobedi, a uz jedinicu dodajemo i minus gemove. Za kombinaciju 1,G- kvota u kladionici MaxBet iznosi 2.00.

Aleks Molčan – Tejlor Fric – 2,G+ @ 2.50 u MaxBet

Slovak postaje ozbiljan rival gotovo svim teniserima iz svetskog vrha. Od kada ga je preuzeo Andrej Vajda, bivši trener Novaka Đokovića, Molčan strelovito grabi ka vrhu. Još uvek je oko 50. mesta na ATP listi, ali ne sumnjamo da će brzo ući i u prvih 30. Njemu trava nije omiljena podloga, ali je ove sezone imao solidne rezultate. Uspevao je da pobedi po jednom na dva turnira, a na Vimbldonu je već upisao dva trijumfa. U prvom kolu pobedio je Pedra Martineza u četiri seta, da bi najbolji meč, verovatno i u karijeri na travi, odigrao protiv Markosa Đirona i slavio sa 3:0. Sada će imati najteži zadatak, sledi mu duel sa Tejlorom Fricom, teniserom koji iza sebe ima niz od šest pobeda na travi, s obzirom da je pre dolaska na Vimbldon trijumfovao na turniru u Istbornu. Fric je igrao odlično i na betonu, a na mastersu u Indijan Velsu stigao do svoje najveće titule u karijeri. Amerikanac je favorit u ovom meču, žreb mu se lepo otvorio i verujemo da će to uspeti da iskoristi. Uz dvojku verujemo u veći broj gemova ukupno, a kvota je 2.50 za kombinaciju 2,G+ u kladionici MaxBet.

Lorenco Sonego – Rafael Nadal – 2,G+ @ 2.45 u MaxBet

Španac je baš miljenik sreće ove sezone. Do titule u Melburnu stigao je potpuno neočekivano uz izostanak Đokovića, a onda je još jednom potvrdio dominaciju na Rolan Garosu. Sada je u prilici da nešto više uradi i na Vimbldonu, i ako bi, kojim čudom, stigao do titule u Njujork bi išao po kalendarski slem. U prva dva kola dosta se namučio u duelima Serundolom i Berankisom. Gubio je po set, a lako je oba puta mogao da uđe i u peti. Ipa, to je i solidan rezultat za ”Bika sa Majorke” ako znamo da vrlo retko igra na travi, pa je pre ovog Vimbldona zvanični meč na travi odigrao pre tri godine kada ga je Federer dobio na istom turniru. Lorenco Sonego je jedan iz plejade novih teniskih nada iz Italije. Da se u ovoj zemlji radi dobro pokazuju i primeri nekolicine odličnih igrača, predvođenih Janikom Sinerom. Sonego je pobedio Kudlu i Gastona u prva dva kola, sa Amerikancem je igrao pet setova, a sa Francuzom je sve rešio u tri. Trebalo bi da pobedi Nadal, ali uz još jedan naporan meč. Predlog je 2,G+ sa kvotom 2.45 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 12.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.