Tiket dana tenis (nedelja, 03.07.2022)

Vimbldon polako ulazi u završnicu, ostalo je 16 najboljih koji će se boriti za pehar, s obzirom da se ove sezone bodovi ne dodeljuju. Predložene kvote i granice su podložne promenama.

Kameron Nori – Tomi Pol – 1,G- (granica 39,5) @ 2.30 u Mozzartbet

Britanci imaju velika očekivanja od Kamerona Norija. Dugo je Tim Henman važio za junaka Vimbldona, a onda se pojavio Endi Marej koji je ovaj turnir uspeo i da osvoji, ne samo kao Grend slem, već i kao Olimpijski turnir. Sada je Nori najveća uzdanica, radi se o teniseru koji je došao kao 12. na svetu i bez većih problema stigao do osmine finala. U prva tri kola Nori je dva Španca i jednog Amerikanca, a najteži posao imao je sa Munarom koga je dobio u pet setova, dok su Anduhar i Džonson pali u tri. Sada ga čeka još jedan teniser iz SAD-a, Tomi Pol. Ovaj igrač je još bez izgubljenog seta na ovom Vimbldonu, sa po 3:0 dobio je Verdaska, Manarina i Veselog, a sva trojica su već pomalo veterani, posebno Španac. Međusobni skor je 2:2, ali je Nori dobio dva poslednja odmeravanja snaga sa Polom, najnoviji ove sezone u Delrej Biču. Naš predlog je pobeda Norija uz manje od 39,5 gemova ukupno. Koeficijent je 2.30 za 1,G- u kladionici Mozzartbet.

Karlos Alkazar – Janik Siner – G+ (granica 37,5) @ 1.80 u Mozzartbet

Nagledaćemo se duela ove dvojice mladih tenisera narednih godina. Sva je prilika da njima pripada budućnost ove igre i da će oni biti glavni kada sa scene siđu Đoković i Nadal. Siner je nešto ranije stupio na veliku scenu i samo se čekalo kada će Italijan početi da pobeđuje i one najbolje. Dok se to čekalo stigao je Karlos Alkaraz i ove sezone sve ostale bacio pod noge. Osvojio je dva mastersa, pobedio u Madridu u samo tri dana trojicu prvih na listi i na Vimbldon stigao kao 7. na ATP listi. Do kraja godine bi lako mogao da bude i Broj 1, iako je tek zakoračio u treću deceniju. Siner je nešto stariji, ali ne i nužnio iskusniji. Možda je trava i za Italijana i za Španca najteža podloga, pa se može reći da su već napraavili veliki pomak u odnosu na prethodno učešće na ovom turniru. Pošto nema bodova, jasno je da obojicu zanima samo rezultat i plasman što dalje ka završnici. Biće ovo dug i naporan meč, a ovo rivalstvo tek dobija svoje obrise. Naš predlog su (+) gemovi, a kvota za G+ je 1.80 u Mozzartbet-u, dok je granica na 37,5 gemova ukupno.

Novak Đoković – Tim Van Rijthoven – 1,G+ (granica 30,5) @ 1.89 u Mozzartbet

Utisak je da Đoković još ne prikazuje ono najbolje što ume na Vimbldonu, na kome je poslednji put poražen još 2017. godine od Tomaša Berdiha i to pošto mu je predao meč. Od tada je na svakom narednom podigao pobednički pehar osim 2020. godine kada turnir nije ni održan zbog korone. Prva dva kola nisu bila ohrabrenje, ali je igra protiv Kecmanovića bila nagoveštaj da srpski as ide po novi trofej, svoj 21. na Grend slemovima. U osmini finala čeka ga teniser koji je prava nepoznanica, s obzirom da nikad nije igrao protiv njega. Tim Van Rijthoven dolazi iz Holandije, trenutno je van prvih 100, a najšira javnost je za njega saznala posle trijumfa na turniru u Hertogenbošu kada je u finalu pobedio Danila Medvedeva. Računajući taj turnir i prva tri kola na Vimbldonu, pošto posle Hertogenboša nije ni igrao, Van Rijthoven ima osam uzastopnih pobeda na travi i pun je samopouzdanja. Iskustvo je na strani Đokovića, ali bi na početku meča moglo da bude malo problema dok Srbin ne shvati na koji način igra 25-godišnji Holanđanin. Uz jedinicu predlažemo i (+) gemove ukupno, a granica je na 30,5. Kvota je 1.89 u kladionici Mozzartbet za kombinaciju 1,G+.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 7.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.