Tiket dana (nedelja, 03.07.2022)

Tiket dana

Standardna ponuda za nedelju očekuje nas i danas, ako uzmemo u obzir to da je početak jula, najtoplijeg meseca u godini. Kvote koje su u tiketu mogu biti kasnije promenjene.

Ham-Kam – Molde – 2,2+ @ 2.55 u Mozzartbet

Neće ovo biti lako gostovanje za Molde i pored činjenice da su gosti u seriji od devet uzastopnih pobeda, šest u prvenstvu i tri u kupu. I Ham-Kam je u dobrom momentumu, imaju tri uzastopne pobede iza sebe, dve u ligi i jednu u kupu Norveške. Domaćin je u sredini tabele, tek na devetom mestu, iako je izgubio samo dva puta u prvih 11 utakmica. Manji broj poraza od njih ima samo vodeći Lilestrem, dok je i Molde, kao drugoplasirana ekipa, sakupio isto dva neuspeha. Problem za Ham-Kam je veliki broj nerešenih ishoda, pošto su oni čak šest puta remizirali, a to je na više od polovine odigranih mečeva. Ekipa ih Hamara nije igrala prvenstveni meč protiv Moldea od daleke 2008. godine, pošto su to vreme proveli u drugoj ligi. Sve ovo ukazuje na to da su gosti favoriti i da bi mogli da nasteve uspešan niz, a možda posle ovog kola i preuzmu lidersku poziciju, zavisno od rezultata Lilestrema u Kristijansundu, pošto još ne znamo taj ishod. Molde će u evropskim kvalifikacijama startovati tek 21. jula, kada će igrati dvomeč sa švedskim Elfsborgom, a do tada još imaju dosta vremena koje će posvetiti domaćem prvenstvu u želji da vrate šampionsku krunu koja je prethodne dve sezone boravila u vitrinama Bode/Glimta. Naš predlog je dvijka uz bar dva gola gostiju, a za 2,2+ kvota je 2.55 u kladionici Mozzartbet.

Đurgarden – Hamarbi – 1x,2+ @ 1.63 u Mozzartbet

Utakmice između Đurgardena i Hamarbija su više od igre u Švedskoj. Radi se o gradskom derbiju Stokholma i tu trenutna forma ili kvalitet, često ne igraju neku ulogu. istina, u poslednje vreme Đurgarden je u boljoj formi mada i to treba uzeti sa rezervom pošto se ovo prvenstvo nastavilo nedavno nakon pauze od mesec dana. Đurgarden je bio sjajan u proplom kolu, pobedili su Sundsval sa 5:2 kao gosti, dok je i Hamarbi uspeo da zaustavi na svom terenu lidera Haken i odigra 2:2. Na tabeli su bodovno iznednačeni, Đurgarden je treći sa tri boda manje od Hakena i AIK-a, dok je Hamarbi mesto iza zbog gol razlike, ali sa utakmicom manje od gradskog rivala i šansom da dođe do rokade na tabeli. Hamarbi je već tri puta pobedio na strani ove sezone, ali je zato Đurgarden najnegostoljubiviji domaćin. Ovaj tim je na šest mečeva na svom terenu pobedio pet puta, a samo jednom remizirao, pri čemu je dao čak 19, a primio samo 4 gola. Po nama je domaćin bliži uspehu, ali ćemo se ograditi i jednim x-om uz jedinicu. Golova bi trebalo da bude barem dva. Za 1x,2+ kvota je 1.63 u kladionici Mozzartbet.

Barakas Sentral – San Lorenco – 2 @ 2.40 u Mozzartbet

Domaći tim je novi prvoligaš i još uvek čeka na prvu pobedu u eliti. Ekipa iz Barakasa ima tri remija i dva poraza u prvih pet kola i nalazi se na pretposlednjem 27. mestu na tabeli. Iza njih je samo Aldošivi sa jednim bodom. Mora se priznati da su domaćini imali i nezgodne rivale na startu sezone. Posle dva remija na početku, sa Sentral Kordobom na domaćem terenu i Tigreom u gostima, usledila su dva poraza u nizu, oba u Barakasu, od Union Santa Fea i slavne Boke Juniors. San Lorenco još nije izgubio, ali je tek na 9. mestu pošto ima samo jedan trijumf u prvih pet kola. Na ostale četiri utakmice ovaj ti je odigrao nerešeno. Pobedili su samo Sentral Kordobu u gostima, dok su remizirali protiv Independijentea, Tigrea i Arsenal Sarandija na svom stadionu, i protivNjuels Old Bojsa u gostima. Čini se da je ovogodišnja argentinska liga izjednačenija nego ikad, iznenađenja su konstantna u svakom kolu, pa verujemo da će ih biti sijaset i u ovom. Nekako smatramo da će na ovom meču doći najrealniji rezultat, a to bi bio trijumf gostiju. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.40.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 9.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.