MERIDIAN ŠALJE PREDRAGA U KATAR – Evo kako i ti možeš da odeš na Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Kladi se u Meridianu i otputuj u Katar

Odbrojavanje do Svetskog prvenstva u fudbalu je uveliko počelo, a temperaturu je dodatno podigla i sportska kladionica Meridian koja je oraganizovala takmičenje “Igraj za Katar“, koje vas vodi na Mundijal!

Jun je gotov, što znači da smo dobili još jednog putnika za Katar – Predrag je sakupio 129 poena i sasvim zasluženo ovojio nezaboravno putovanje, ali ne brinite – takmičenje nije završeno, te tako i vi i dalje imate priliku da naše “Orlove”, kao i druge zvezde svetskog fudbala gledate uživo!

Kako to da uradite?

Za početak, sve što je potrebno – registrujte se na sajtu Meridian ili putem mobilne aplikacije. Ujedno, sačekaće vas i vrhunski poklon u vidu bonusa bez uslova.

Naime, svi novoregistrovani igrači, nakon aktivacije, automatski na nalog dobijaju 500 RSD bonusa za online i uživo kladjenje.

Nakon toga možete se priključiti takmičenju i uživati u online kladjenju, kazino igrama, kao i svim drugim izazovima koje vam donosi Meridian!

Ako se do sada niste upoznali sa sistemom takmičenja – na pravom ste mestu! Evo osnovnih informacija:

Takmičenje se sastoji iz dnevnih promocija, a svaka donosi određeni broj poena za prvih deset rangiranih igrača. Poeni iz dnevnih promocija se sabiraju, a presek se pravi na kraju meseca. Igrač koji u toku meseca ostvari najviše poena osvaja glavnu nagradu put na Svetsko prvenstvo u Katar!

Naravno, to nisu jedini nagrade, jer vas čekaju i fantastični bonusi za online kladjenje, kao i free spinovi, tako da je dobitak skoro pa zagarantovan!

Tabele sa dnevnim i mesečnim rang listama biće vidljive u okviru kalendara Igraj za Katar, a ažuriraće se svakog dana do 12h. Dakle, nema laži – nema prevare!

Kladi se u Meridianu i otputuj u Katar!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.