Tiket dana (utorak, 12.07.2022)

Tiket dana

U današnjoj ponudi dominiraju revanš utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Većina duela biće neizvesna, ali su neke ekipe već u prvim utakmicama stekle veliku prednost. Predložene kvote su podložne promenama.

Šerif – Zrinjski – 1 @ 1.80 u Mozzartbet

Pogodili smo da će prvi meč biti neizvestan i da Zrinjski neće izgubiti ”pod Bjelim Brijegom”. Meč u Mostaru protekao je bez ijednog udarca u okvir gola, bilo sa strane Moldavaca, bilo domaćeg tima. Šampion Bosne i Hercegovine uspeo je da na revanš ode sa aktivnim rezultatom, ali je veliko pitanje može li u Tiraspolju uraditi ono što nije uspeo na svom stadionu i pred svojim navijačima. Od Šerifa se u Moldaviji očekuje mnogo, ovaj tim je podigao lestvicu prošle sezone do neslućenih razmera. Ne samo da su izborili grupnu fazu Lige šampiona, po prvi put u istoriji, već su uspeli da pobede Real u Madridu, a i da prezime u Evropi, pošto su osvojili treće mesto u grupi, iza Reala i Intera, a ispred Šahtjora. Mada je Šerif rasprodao veći deo tog tima iz prošle sezone, sakupili su dovoljno bodova za klupski koeficijent da bi izostanak plasmana u grupe nekog od takmičenja bio neuspeh. Prvi rival nije nimalo naivan, Zrinjski je ubedljivo osvojio titulu u BiH, ali je kvalitet ipak na strani moldavske ekipe. Naš predlog je jedinica, a koeficijent za pobedu domaćina u kladionici Mozzartbet iznosi 1.80.

Sutjeska – Ludogorec – 2,2+ @ 1.63 u Mozzartbet

Dugo se Ludogorec mučio da probije bedem Nikšićana u prvom meču u svom Razgradu. Sve do petnaestak minuta do kraja golova nije bilo, ali je meč ipak završen sa dve lopte u mreži šampiona Crne Gore. Sutjeska se opredelia na odbranu svog gola nadajući se da u revanšu može napasti kvalitetnijeg rivala. Na kraju ne mogu da budu zadovoljni konačnim rezultatom, ali treba istaći podatak da je Ludogorec uputio čak 19 udaraca ka golu Nikšićana. Možda da nisu primili drugi pogodak u sudijskoj nadoknadi fudbaleri Sutjeske bi imali čemu da se nadaju, ovako će morati svim silama da krenu ka golu B ugara, a to ostavalja mnogo prostora za brzonoge napadače višestrukog uzastopnog prvaka ove zemlje. ”Luda šuma” je sastavljena od fudbalera iz svih krajeva sveta, a najmanje je tu Bugara. U startnoj postavi na prvom meču bilo su trojica domaćih igrača i jasno je da je Sutjeska autsajder i u drugom meču. Naš predlog je pobeda Ludogoreca uz bar dva postignuta gola. Za 2,2+ koeficijent je 1.63 u kladionici Mozzartbet.

Ki Klaksvik – Bode/Glimt – 2,2+ @ 1.82 u Mozzartbet

Teško je očekivati da prvak Farskih Ostrva može nešto protiv tima koji je prošle sezone jednu Romu pobedio sa 6:1. Bode/Glimt je dve godine uzastopno šampion Norveške, ali je ove sezone znatno lošije startovao u domaćem prvenstvu i biće mu izuzetno teško da upiše het-trik, kada su naslovi prvaka u pitanju. U Evropi su im ambicije ponovo velike, proššle sezone su završili u gruupnoj fazi Lige konferencija, osvojili su drugo mesto iza ”Vučice” i obezbedili nastup i na proleće. Tek tada su pokazali pravu snagu, izbacili su Seltik i AZ Alkmar, da bi onda ponovo koplja ukrstili sa Romom. dobili su prvi meč, ali su ubedljivo izgubili na Olimpiku i tako ispali od kasnijeg osvajača ovog takmičenja u četvrtfinalu. Ki Klaksiv je lider u šampionatu Farskih Ostrva, od 15 utakmica samo je jednom ostao bez pobede, pa sa 14 trijufa i jednim remijem ima šest bodova više od drugoplasiraniog Vikingura, jedinog pravog rivala. Bode je slavio sa 3:0 u prvom meču, a mogao je i ubedljivije. Ki Klaksvik će pokušati da ostane barem neporažen u ovom meču, ali je razlika u kvalitetu velika i verujemo da će Norvežani ponovo pobediti uz bar dva postignuta gola. Za 2,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.82.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 5.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.