VRHUNSKI POKLON! 200 spinova i PlayStation 5 – registruj se!

Registruj se i imaš šansu da osvojiš SONY PS 5, najveće bonuse, kao i poklon spinove

Najveći bonus na svetu čeka te u Meridianu! Ovog jula, pomeraju se sve moguće granice, pa je tako i iznenađenje koje smo ti spremili – nikad bolje!

Specijalno u Meridianu imaš priliku da osvojiš:

Tri u jedan! Baš tako, a kako do fantastičnih nagrada? Pa, recept je čak i previše jednostavan: potrebno je samo da se registruješ na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i tom prilikom automatski dobijaš 1.000 dinara za online klađenje, bez dodatnih uslova, kao i 200 poklon spinova na slot igri Maya’s Treasure.

A ako se pitaš kako do popularne gejmerske konzole – i za to imamo rešenje: potrebno je da odigrate najviše tiketa na sportskom klađenju ili ukoliko ste, pak, ljubtelj online slot igara – potrebno je da imate najveći broj odigranih spinova na odabranim igrama iz slot ponude, u toku meseca jula.

Dakle, prilika se pruža i kladioničarima, ali i onima koji više vole da zavrte dobar slot!

Takmičenje važi za sve igrače registrovane od 01.07.2022 do 31.07.2022. na meridianbet.rs sajtu i mobilnoj aplikaciji.

Detalji o takmičenju vas očekuju na sajtu Meridian kladionice, a ono što je važno da napomenemo jeste da pored dve glavne nagrade – SONY PS 5 Meridian deli i keš bonuse, kao i poklon spinove svim takmičarima koji se plasiraju od 2. do 5. mesta.

Više o tome saznajte na ovom linku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*