SAMO U MERIDIANU – JEDAN KLIK TI DONOSI DVA BRUTALNA POKLONA!

Saznaj kako da osvojiš PlayStation 5

Mesec vrhunskih poklona u Meridianu je u toku! Ovog jula novi korisnici imaju specijalnu priliku da pored najvećeg bonusa dobrodošlice, koji iznosi 1.000 RSD za sportsko klađenje i 200 poklon spinova, osvoje još i dve najjače gejmerske konzole – SONY PlayStation 5!

Vesti nisu mogle da budu bolje! Sve što je potrebno kako biste preuzeli fantastične nagrade je aktivan korisnički nalog. Ukoliko još uvek niste registrovani, učinite to već danas i automatski dobijate 1.000 RSD bonusa bez dodatnih uslova, kao i 200 poklon spinova na slot igriMaya’s Treasue.

A onda… ako se pitate kako do popularne gejmerske konzole – recept je jednostavan: potrebno je da odigrate najviše tiketa na sportskom klađenju ili ukoliko ste, pak, ljubtelj online slot igara – potrebno je da imate najveći broj odigranih spinova na odabranim igrama iz slot ponude, u toku meseca jula.

Dakle, prilika se pruža i kladioničarima, ali i onima koji više vole da zavrte dobar slot!

Takmičenje važi za sve igrače registrovane od 01.07.2022 do 31.07.2022. na meridianbet.rs sajtu i mobilnoj aplikaciji.

Detalji o takmičenju vas očekuju na sajtu Meridian kladionice, a ono što je važno da napomenemo jeste da pored dve glavne nagrade – SONY PS 5 – Meridian deli i keš bonuse, kao i poklon spinove svim takmičarima koji se plasiraju od 2. do 5. mesta.

Više o tome saznajte na ovomlinku.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*