Tip dana: Velez – River Plejt: Teški dani za aktuelnog šampiona Argentine!

U nedelju je fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između River Plejta i Veleza.
Susret između ova dva tima je zakazan za 01:30h.

Velez: Katastrofalne partije na startu nove sezone!

Prošlu sezonu su fudbaleri Veleza završili na petom mestu na tabeli i kada se sve sabere i oduzme sigurno je da su svi navijači ovog tima imali dosta razloga za zadovoljstvo pošto je to pozicija koja donosi i igranje u najkvalitetnijem klupskom takmičenju Južne Amerike – Kopa Libertadores.
Međutim, kada je u pitanju ovogodišnje izdanje argentinskog prvenstva, utisak je da je Velez mogao i morao bolje.
Naime, nakon sedam odigranih kola ova ekipa se nalazi tek na 25. poziciji na tabeli uz samo bod viška u odnosu na poslednjeplasirani Aldosivi, i deluje da će se Velez do kraja šampionata boriti za opstanak u društvu najboljih što je malo ko mogao da očekuje.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je doživeo čak tri poraza, uz jedan remi, ali i jedan trijumf, a u prošlom kolu je Velez doživeo poraz na gostovanju kod Kolona, kada je bilo 2:1.
Ako postoji nešto sa čim navijači ovog simpatičnog tima mogu da budu zadovoljni to je svakako nastup njihovih ljubimaca u Kopa Libertadoresu, pošto je pre svega Velez uspeo da dođe do plasmana u nokaut fazi, a onda u osmini finala mimo svih očekivanja da eliminiše River Plejt, koji je slovio za jednog od glavnih favorita za osvajanje trofeja.
Klub iz Buenos Ajresa je u prvom meču pred svojim navijačima slavio sa 1:0. dok je drugi susret na “Monumentalu” završen bez golova što je bilo dovoljno za plasman među osam najboljih južno-američkih ekipa.
Upravo će ova dva tima ukrsititi snage i u okviru osmog kola najkvalitetnijeg ranga argentinskog fudbala, a poslednji susret u prvenstvu između ove dve ekipe je odigran sredinom avgusta prošle godine kada su crveno-beli bez većih problema slavili sa 2:0.
Za kraj, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Velez odigrao tri meča na svom terenu i ostvario jedan trijumf i dva poraza.

River Plejt: Šta se dešava sa timom sa “Monumentala”?

Ne treba ni pominjati koliko je prošla sezona bila uspešna za Rivert Plejt, pošto je ova ekipa potpuno zasluženo došla do naslova prvaka.
Naime, popularni “milioneri” su na kraju zauzeli prvo mesto na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na Defensu, mada verovatno bi bodovna razlika bila i veća da se izabranici Marsela Galjarda nisu malo opustili u poslednja tri kola, u kojima nisu uspeli da upišu niti jedan trijumf.
Bilo kako bilo, i pored odlaska Alvareza u Mančester Siti, utisak je bio da je River Plejt naravno uz Boku Juniors ponovo najveći favorit da dođe do naslova prvaka, međutim, kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da oba kluba ovog puta ostanu kratkih rukava.
Nakon sedam odigranih mečeva River Plejt se nalazi na osamnaestom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Njuels, koji je na sreću sinoć samo remizirao na svom terenu protiv Rasinga kada nije bilo golova.
Na poslednjih pet mečeva aktuelni šampion Argentine se nije proslavio s obzirom da je u tom periodu ostvario samo dva trijumfa, uz čak tri poraza.
U prošlom kolu šampionata River Plejt je ponovo neprijatno iznenadio sve svoje navijače pošto je četa Marsela Galjarda mimo svih očekivanja na svom terenu poražena od osmoplasiranog Godoj Kruza, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Da stvari budu još gore, River Plejt je nedavno eliminisan i iz Kopa Libertadoresa kao što smo već napomenuli, i to nakon što je ovaj klub u dvomeču bio slabiji od Veleza, kod koga između ostalog i gostuje ovog puta.
Kada je reč o gostovanjima, do sada je aktuelni šampion Argentine odigrao četiri meča na strani i nije se baš proslavio u tom periodu, pošto je zabeležio jedan trijumf, jedan remi i dva poraza.

Naš predlog

Mišljenja smo da je samo pitanje trenutka kada će gosti proigrati, a možda se baš to dogodi na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.30.

Takođe, deluje nam da bi izabranici Marsela Galjarda mogli da postignu makar dva gola na ovom vrućem gostovanju, zbog čega vam savetujemo da odigrate igru G2+ koju kladionica Meridianbet ceni sa kvotom 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.