INSTALIRAJ MERIDIAN APLIKACIJU – ČEKA TE BONUS SVAKOG DANA!

Meridian – kuća najvećih bonusa

Rolerkoster neviđenih bonusa ovog jula glavna je atrakcija u kladionici Meridian! Pokloni se ređaju kao na traci, a granice pomeraju iz dana u dan!

Ovoga puta spremili smo iznenađenje za verne korisnike Meridian mobilne aplikacije – bonus na sve nedobitne tikete je stigao, pa više ne moraš da brineš! Kako god da okreneš bićeš na dobitku!

Sve što je potrebno da uradiš je da ukoliko još uvek nemaš otvoren korisnički nalog učiniš to već danas jer tom prilikom dobijaš 1.000 RSD bonusa bez uslova, a onda svoje tikete odigraj preko Meridian aplikacije i dobitak je zagarantovan!

Prošao tiket ili ne – keš će se naći na tvom bonus računu jer Meridian časti i ukoliko ti nije dan! Naime, svakoga dana poklanjamo ti 5% bonusa od uloga za gubitne tikete odigrane isključivo putem Android ili iOS aplikacije.

Dakle, želiš formulu za dobitan tiket? Imamo je: instaliraj Meridian aplikaciju i obezbedi 5% bonusa na nedobitne tikete i to – svakog dana!

Dakle, računica je jasna, a asistencija Meridiana nikad bolja. Tvoj zadatak je samo da zatreseš mrežu zagarantovanih dobitaka!

Kako tačno funkcioniše promocija 5% bonusa za nedobitne tikete?

Važno je da znate da u promociji učestvuju isključivo tiketi odigrani putem Meridianbet Android, iOS ili Huawei aplikacije.

Pored toga što je potrebno da budu uplaćeni i rezultovani istog dana, tiketi koji stiču pravo na 5% bonusa, takođe, treba da ispunjavaju i sledeće uslove:

• Minimalna uplata – 100 RSD

• Minimalna kvota po paru – 1.35

• Minimalan broj parova – 4

Bonus se uplaćuje automatski, na račun igrača, sledećeg dana do 14 časova.

Budite uvek na dobitku – Meridian lepa strana života.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.