Tiket dana (nedelja, 17.07.2022)

Tiket dana

Nije današnja ponuda loša, ali je jako teško pogoditi ishodne utakmica na startu nekog prvenstva. Mi ćemo to pokušati. Predložene kvote i granice su podložne promenama.

Olesund – Rozenborg – GG3+ @ 2.03 u Meridianbet

”Ruže” više nisu ono što su bile. Nekada je Rozenborg utakmice sa ovakvim rivalima lako rešao u svoju korist, ali su se vremena promenila pa sada ekipa iz Trondhajma strepi i od povratnika u elizu. Olesund se posle samo jedne sezone u drugoj ligi vratio u društvo najboljih i može sasvim da bude zadovoljan dosadašnjim učinkom. Posle 14 utakmica ovaj tim je osvojio 20 bodova i smestio se u gornjem delu tabele. U dva prethodna kola uzeli su četiri boda, posle pobede nad Stromsgodsetom, doneli su bod na gostovanju Sanderfjordu. Rozenborg je u još boljoj formi, u tri prethodna kola uzeli su sedam bodova, a u međuvremenu probili su se i u osminu finala kupa. Pre dve sezone, kada su se ove dve ekipe poslednji put sastale u prvenstvu, ”Ruže” su dobile oba duela. I te sezone Olesund je samo jednu sezonu proveo u eliti i sada im je prvi cilj opstanak. Biće ovo efikasan duel, a golova bi trebalo da bude na obe strane. Naš predlog je GG3+ sa koeficijentom 2.03 u kladionici Meridianbet.

Keflavik – Breidablik – GG3+ @ 1.73 u Meridianbet

Vicešampion Islanda lako uspeva da odbije sve napade konkurenata i ostaje na prvom mestu, samo uvećavajući svoju prednost. Breidablik je od starta sezone izgubio samo pet bodova, poraženi su od Valura i u prethodnom kolu su remizirali na gostovanju kod Vestmanejara, poslednjeplasirane ekipe na tabeli. Možda se taj kiks dogodio zbog obaveza koje Breidablik ima u kvalifikacijama za Ligu konferencija. u prvom kolu eliminisali su Santa Kolomu iz Andore, ali ih sada očekuje znatno teži posao protiv podgoričke Budućnosti, ali ni u tom dvomeču neće biti autsajderi. Možda ovo gostovanje kod Keflavika ne dolazi u dobrom momentu za Breidablik, domaći tim je u prethodnih pet kola zabeležio četiri pobede i jedan remi i već se probio među prvih šest ekipa. Keflavik ima jedini cilj da se plasira u Plej-of, koji se prvi put igra na Islandu, a sve preko toga je čist ćar. U prvom delu sezone Breidablik je pobedio Keflavik sa uubedljivih 4:1, ali će sada imati teži zadatak. Gosti su bliži pobedi, ali ne otpisujte Keflavik koji je u slinom zaletu. Zato se opredeljujemo za golove, a biće ih u obe mreže i barem tri ukupno. Za GG3+ kvota je 1.73 u kladionici Meridianbet.

Klub Briž – Gent – GG3+ @ 2.22 u Meridianbet

Za sedam dana počinje novo izdanje belgijske Župiler lige, a uvod je utakmica Superkupa u kojoj će šampion Klub Briž ugostiti osvajača Kupa, ekipu Genta. Prošla sezona bila je jako interesantna, izgledalo je da će šampionski pehar otići u vitrine Sent Žila, ali je Klub Briž fantastičnim igrama u Plej-ofu uspeo da prestigne debitanta iz Brisela. I pred ovo, 120. izdanje šampionata prvi favorit je Klub Briž, ali je pitanje ko će im biti prvi izazivač, da li opet Sent Žil, ili Gent, a možda se i Anderleht u potpunosti vrati. U Brižu je novi trener, na klupi će sedeti Karl Hufkens, koji je zanemio Alfreda Šrudera, novog stratega amsterdamskog Ajaksa. Gent nije menjao trenera, ostao je Hejn Vanhazenbruk, ali je tim slabiji za golmana Bolata i ukrajinskog špica Bezusa. Prva je utakmica u sezoni, barem ona koja se računa, pa je teško proceniti ko je bliži osvajanju prvog trofeja. Do sada se ovih Superkupova Klub Briž naosvajao, ima ih već 16, pa njima dajemo blagu prednost, a i domaći teren bi mogao da odigra ulogu. S druge strane Gent je bio uspešniji od Klub Briža u međusobnim okršajima, pa je bolje odigrati na golove. Naš predlog je GG3+, a za njega se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.22.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 7.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.