MERIDIAN DONOSI NAJVEĆE KVOTE: Gent 2.00, Partizan 1.20, LASK 1.45

Kao i uvek, petkom te u Meridianu čeka vrhunska ponuda

Lopta je polako počela da se kotrlja na terenima širom Evrope, što znači dve stvari – vreme je za fudbal i “brdo” dobitnih tiketa! A dok ne počne ono najslađe – Lige petice – tu je domaće prvenstvo, kao i start nove sezone u „manjim“ evropskim ligama.

I ovog vikenda pred nama je nekoliko zanimljivih utakmica, ali pre nego što se upustimo u analizu mečeva, imamo važno obaveštenje: kladionica Meridian je za sve nove korisnike spremila specijalno iznenađenje – ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije na vaš nalog automatski stiže 1.000 RSD bonusa i to – bez dodatnih uslova!

A onda? Vreme je za dobitnu kombinaciju! Kvote su, tradicionalno, najveće na svetu i zato – dobro prostudirajte ponudu:

Petak, 20.45 St. Liege – Gent, dvojka 2.00

Subota, 17.00 LASK – A. Klagenfurt, kec 1.45

Nedelja, 16.30 Sion – Young Boys, dvojka 1.75

Za ljubitelje domaćeg fudbala izdvajamo mečeve večitih rivala:

Subota, 18.55 Mladost Lučani – Crvena zvezda, dvojka 1.10

Ne treba mnogo trošiti reči, jasno je da je aktuelni šampion Srbije veliki favorit u ovom duelu. Nedavno su na “Marakanu” pristigla još dva pojačanja, ali videćemo da li ćemo Aleksandra Pešića i Stefana Mitrovića gledati na delu već ovog vikenda. Dugo Mladost ne zna za pobedu nad crveno-belima, a poslednji remi izborili su, sada već davne, 2019. godine. Poslednji meč završen je goleadom – 5:0 za Crvenu zvezdu, a da li će četa Dejana Stankovića i sutra biti tako ubedljiva – ostaje da vidimo.

Subota, 18.55 Partizan  – TSC, kec 1.20

Na čelu sa novim trenerom, Ilijom Stolicom, Partizan je u prvom kolu Super lige Srbije bio ubedljiv protiv Javora, da bi u narednoj rundi neočekivano remizirao sa Radničkim iz Niša. Sada crno-beli moraju da se iskupe, ali nemaju baš lak zadatak pred sobom, iako važe za favorita. Partizan je slavio protiv TSC-a u prethodnih pet duela, ali gosti će sigurno dati sve od sebe da Humsku napuste sa barem jednim bodom.

*Napomena: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku biti najviše rangirane

Podsećamo i da je u toku veliko takmičenje IGRAJ ZA KATAR – Meridian igračima pruža priliku da osvoje kompletan put na Svetsko prvenstvo. Više o svemu na ovom linku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.