Tiket dana (petak, 22.07.2022)

Tiket dana

Ovog vikenda u ponudu stiže još nekoliko liga, a najznačajnije su belgijska i austrijska, uz treću nemačku. Kvote iz tiketa za petak mogu biti kasnije promenjene.

Mitjiland – Silkeborg – GG3+ @ 1.88 u MaxBet

Sezona nije dobro počela za Mitjiland. Vicešampion Danske nije uspeo u prvom kolu da pobedi Randers na svom terenu, ali je navijače sigurno više zaboleo onaj drugi remi, identičnim rezultatom 1:1, protiv kiparskog AEK-a. Bio je to prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u stazi nešampiona, a Danci nisu stekli prednost posle prvih 90 minuta u svom Farumu. Već kroz nekoliko dana idu na Kipar, gde će imati težak zadatak da pobede kiparskog vicešampiona u Larnaki, na +40 Celzijusa. Možda im duel sa Silkeborgom neće biti u fokusu u ovom trenutku, ali ne bi bilo dobro da posle dve startne utakmice, obe na svom terenu, budu bez pobede. Gosti su odigrali odlično u drugoj polovini prošle sezone, a sada su startovali remijem kod Lingbija. Pokazali su karakter u tom meču jer su uspeli da od minusa od dva gola stignu do jednog boda. Prošle sezone Mitjiland je dobio sva četiri meča protiv Silkeborga, ali su ona dva u Plej-ofu bila ekstremno efikasna, palo je ukupno deset golova na njima. I sada igramo na golove, naš predlog je igra gol-gol uz bar tri pogotka, a za GG3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.88.

Dandalk – Fin Harps – 1,2+ @ 1.78 u MaxBet

Dandalk je u dva prethodna kola osvojio samo jedan bod i prepustio drugu poziciju ekipi Deri Sitija. Vodeći Šamrok polako odlazi na nedostižnu prednost, mada je ona još uvek jednocifrena. Ipak, sva je prilika da će Roversi treći put uzastopno postati šampioni, a Dandalku ostaje da se izbori za povratak u evropske kupove, u kojima ovog leta ne učestvuje. Njihov rival u ovom kolu je Fin Harps, ekipa sa samog dna tabele, koja je na deobi poslednjeg mesta sa UCD-om iz Dablina. Fin Harps je bez pobede od kraja aprila, u poslednjih deset kola osvojili su samo dva boda i glavni su kandidati da se presele u niži rang. U aktuelnoj sezoni ove dve ekipe su se već sastale dva puta, oba meča dobio je Dandalk, na svom terenu 3:0 i minimalnim rezultatom u Balibofeju. I sada je jedinica izvesna, samo je pitanje sa kojom će razlikom Dandalk slaviti. Jasno je da je njima najbitnija pobeda, ali verujemo da će postići barem dva gola. Za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.78.

Salcburg – Austrija Beč – 4+ @ 2.45 u MaxBet

Uvodni meč nove sezone u austrijskoj Bundesligi igraće devetostruki uzastopni prvak Salcburg i bečka Austrija. Dok ”Bikovi” dominiraju u prethodnoj deceniji, toliko traje post njihovog rivala Austrije. ”Ljubičasti” su poslednji put pehar šampiona podigli još 2013. godine. I pored stalnih transfera, posle kojih je kasa Salcburga sve punija, ovaj tim ne gubi primat u Austriji. Ponekad neko zapreti, poput Rapida ili LASK-a u prethodnim sezonama, ali na kraju Redbulovci slave trofej. Zbog dobrog rejtinga igraće odmah u grupnoj fazi Lige šampiona, pa period do starta tog takmičenja mogu da posvete domaćoj Bundesligi u potpunosti. Austrija će morati da igra kvalifikacije za Ligu Evrope, ruku na srce samo jedno kolo, ali su se prošle godine baš obrukali kada su ispali od islandskog Breidablika. U pripremnom periodu Salcburg je igrao sa snažnim rivalima, rezultati su bili šareni, a u poslednjem odmeravanju snaga, u generalnoj probi, poraženi su od Ajaksa sa 3:2. Oba tima bila su uspešna u prvom kolu domaćeg kupa, ali su rivali bili nedorasli. Austrija je pobedila Vels sa 7:0, a Salcburg Fugen sa 3:0. Prethodni duel ova dva tima dobila je ekipa iz Mocartovog grada sa čak 5:0, a i sada predviđamo goleadu na premijeri. Naš predlog je 4+ sa kvotom 2.45 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 8.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.