KIKSEVI, SMENE TRENERA, VELIKA POJAČANJA… A SAD – FUDBAL! Super liga i Meridian donose NAJVEĆE KVOTE i vrhunsku zabavu za sve!

Sportska kladionica Meridian donosi sjajnu ponudu za Super ligu Srbije – registruj se, uzmi bonus i iskoristi najveće kvote na planeti!

Čekali smo i dočekali – Super liga Srbije je nastavljena, “večiti” se bore za novu titulu, ali ko zna – možda nam ova sezona donese i neko iznenađenje.

I ovog vikenda čeka nas nekoliko uzbudljivih mečeva!

PREUZMI BONUS – SASTAVI TIKET!!!

Sezona je tek startovala, a već smo mogli da vidimo neke zanimljive i iznenađujuće momente. Partizan je kiksnuo u drugom kolu, Radnik je ostao bez trenera posle samo par meseci, Vojvodina se pojačala kao nikada do sada…

Bilo kako bilo, čini se da nas čeka uzbudljiva godina, što znači da će i interesovanje biti veliko, a tiketi nikad duži.

Sportska kladionica Meridian i ove sezone donosi fantastičnu ponudu, a pre nego što pogledamo kvote – registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan bonus dobrodošlice od 1.000 RSD!

A, onda… Pogledajte sjajnu ponudu i sastavite tiket. Krenimo redom:

Mladost Lučani – Crvena zvezda, dvojka 1.10

Subota, 18.55

Ne treba mnogo trošiti reči, jasno je da je aktuelni šampion Srbije veliki favorit u ovom duelu. Nedavno su na “Marakanu” pristigla još dva pojačanja, ali videćemo da li ćemo Aleksandra Pešića i Stefana Mitrovića gledati na delu već ovog vikenda. Dugo Mladost ne zna za pobedu nad crveno-belima, a poslednji remi izborili su, sada već davne, 2019. godine. Poslednji meč završen je goleadom – 5:0 za Crvenu zvezdu, a da li će četa Dejana Stankovića i danas biti tako ubedljiva – ostaje da vidimo.

Partizan  – TSC, kec 1.20

Subota, 18.55

Na čelu sa novim trenerom, Ilijom Stolicom, Partizan je u prvom kolu Super lige Srbije bio ubedljiv protiv Javora, da bi u narednoj rundi neočekivano remizirao sa Radničkim iz Niša. Sada crno-beli moraju da se iskupe, ali nemaju baš lak zadatak pred sobom, iako važe za favorita. Partizan je slavio protiv TSC-a u prethodnih pet duela, ali gosti će sigurno dati sve od sebe da Humsku napuste sa barem jednim bodom.

Podsećamo, Partizan je u četvrtak predstavio novu garnituru dresova. Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

PREUZMI BONUS – SASTAVI TIKET!!!

Radnik – Radnički Kragujevac, kec 2.35

Subota, 21.00

Pre samo nekoliko dana – osvanula je čudna i iznenađujuća informacija: Radnik i Aleksandar Linta su raskinuli vrlo kratku saradnju. Podigla se velika prašina kada je Linta napustio Voždovac i preuzeo Surduličane, a još veća kada je došlo do prekida saradnje. Razlozi nisu poznati, ali činjenica je da je Radnik u prva dva kola Super lige upisao isto toliko poraza, što svakako nije bilo zadovoljavajuće.  Na drugoj strani, Radnički ima pobedu i remi, ali i ne baš sjajnu istoriju protiv Durduličana. Porazi i remiji su sve što smo videli od Kragujevčana, pa ćemo blagu prednost dati Radniku.

U nedelju nas očekuju još tri duela, sastaju se Čukarički i Napredak, Voždovac i Mladost, kao i Vojvodina i Spartak, a i za njih je Meridian pripremio fantastične kvote koje možete pronaći OVDE.

*Napomena: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku biti najviše rangirane

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.