Tiket dana (subota, 23.07.2022)

Tiket dana

Danas je ponuda već inspirativna, sezona se polako zahuktava i samo čekamo start onih najjačih liga. Predložene kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Legija – Zaglebje – 1 @ 1.79 u Meridianbet

U timu iz Varšave žele da što pre zaborave prethodnu sezonu u kojoj ne samo da nisu odbranili titulu, već su jedno vreme proveli na samom dnu tabele, što se ne pamti kada je Legija u pitanju. Na kraju su bili 10. a i to je više nego slab učinak za najpoznatiji poljski tim. U novo prvenstvo ušli su sa ambicijom da vrate ono što im pripada, a to je naslov prvaka. Ove sezone imaće olakčavajuću okolnost u činjenici da neće igrati u Evropi, pa mogu da zapnu od samog starta sezone, a ne kao ranije tek kada ispadnu iz evropskih takmičenja. Početak nije bio baš po planu, u prvom kolu su osvojili samo bod na gostovanju kod Korone u Kjelcu, ali treba reći da su poslednjih posa sata igrali sa igračem manje, dok su domaći poravnali pred sam kraj duela. Svojim navijačima renovirani tim će se prvi put predstaviti u meču sa Zaglebjem iz Lublina, koji je takođe osvojio bod u prvom kolu, igrali su bez pogodaka sa Šljonskom. Legija tradicionalno lako izlazi na kraj sa Zaglebjem, pa je i prošle sezone dobila oba duela i to ukupnim rezultatom 7:1. Ne vidimo razlog da po peti put uzastopno ekipa iz Varšave ne slavi protiv ovog rivala, pa predlažemo jedinicu. Kvota za pobedu Legije u kladionici Meridianbet iznosi 1.79.

Krasnodar – Spartak Moskva – GG3+ @ 2.00 u Meridianbet

Ruska liga nije više onako kvalitetna kakva je bila, mnogo fubalera je napustilo klubove iz Premijer lige, ali je nekoliko ekipa i dalje izuteno snažno. Problem je što ne igraju Evropu, a sva je prilika da neće ni naredne sezone, pa se jedino timovi bore za titulu i opstanak, a ostale pozicije i nisu toliko bitne. Zenit je najveći favorit i ako se ubrzo odvoji na tabeli, pitanje je sa koliko će elana igrati timovi koji su mu najveći konkrenti. U te ekipe koje bi mogle da zaprete aktuelnom šampionu spadaju Krasnodar i moskovski Spartak. Početak nije bio idealna ni za jedne ni za druge, Krasnodar je protiv novajlije Fakela igrao samo 2:2 na svom terenu, dok je Spartak doneo bod iz Groznog, protiv Akhmata je bilo 1:1. Dakle, priliku za popravni imaju u međusobnom duelu, a samo će jedan tim moći da bude zadovoljan po završetku, a možda će oba biti nezadovoljna ukoliko bude neređeno, jer bi već posle dva kola izgubili po četiri boda. U Krasnodaru bi mogao da debituje Mihajlo Banjac, koji je nedavno stigao iz TSC-a, u kom je već odigrao jedan meč ove sezone. Nema razloga da se igra defanzivno, navijači traže lepršavu igru, kad već neće biti nekog velikog takmičarskog značaja ove sezone. Naš predlog za ovaj meč je GG3+, a za ovaj tip se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.00.

Slaven – Dinamo Zagreb – GG3+ @ 2.65 u Meridianbet

Dinamo se našao u problemima već na početku sezone, u onom najvažnijem delu za njih. U prvom kolu nove sezone nekako su uspeli da pobede gradskog rivala Lokomotivu na Maksimiru i pored minusa od dva gola koji su imali. Dinamo je na kraju slavio sa 3:2, postigavši pobedonosni gol u sudijskoj nadoknadi. Ni start u Evropi nije bio po planu, naprotiv. Činilo se da su dobili najlakšeg mogućeg rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali se prvak Severne Makedonije, tim Škupija, pokazao kao tvrd orah i u Skoplje je odneo sjajnih 2:2 iz Zagreba. Sada hrvatski prvak mora da pobedi u Skoplju inače bi san o Ligi šampiona bio raspršen već na početku. Zbog revanš sa Škupijem duel u Koprivnici je u drugom planu, barem kada su ”Modri” u pitanju. Za domaćina je dolazak najboljeg hrvatsjkog tima pravi praznik, a pogotovo sada kada je Slaven krenuo u sezonu pobedom na gostovanju u Varaždinu. U prošloj sezoni Dinamo je u Koprivnici slavio sa 1:0, bila je to jedna od važnijih pobeda na putu ka odbrani naslova. Mogao bi domaćin da iskoristi trenutak u kome se Dinamo nalazi i osvoji makar bod. Verujemo u ofanzivnu igru sa obe strane, a tako i golove u obe mreže. Za GG3+ kvota je 2.65 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 9.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.