Tip dana: Partizan – TSC: Valjak prvi put na svojoj trasi, Topolčani žestok izazov!

U subotu je zaista fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali derbi meč trećeg kola srpskog šampionata u kom će fudbaleri Partizana na svom terenu dočekati ekipu TSC-a iz Bačke Topole.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas
.

Partizan: Jako loša partija crno-belih u Nišu!

Kao što je opšte poznato fudbaleri Partizana ni prošle sezone nisu uspeli da dođu do šampionske titule, i to pošto je ova ekipa na kraju zauzela drugo mesto na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Crvenu Zvezdu koja je peti put zaredom došla do šampionske titule.
Ništa nije slutilo na to, s obzirom da su crno-beli na zimski odmor otišli uz čak pet bodova viška u odnosu na svog najljućeg rivala, ali ni to nije bilo dovoljno da se konačno dođe do šampionskog pehara.
Da stvari budu još gore pobrinula se Crvena zvezda koja je i u finalu Kupa bila bolja od Partizana i to nakon dva fenomenalna gola Aleksandra Kataija.
Nakon tog meča trener Stanojević je podneo ostavku, a na njegovo mesto je mimo svih očekivanja seo Ilija Stolica.
U klub je u međuvremenu stiglo nekoliko kvalitetnih fudbalera, ali je isto tako bilo i dosta odlazaka, a tu pre svih mislimo na Markovića, Jojića i Miletića, ali i neplaniran odlazak Marka Jevtovića koji je čak i započeo letnje pripreme sa Partizanom.
U prvom kolu novog šampionata, Partizan je odigrao jednu od svojih najbojih partija u poslednjih nekoliko godina i bez većih problema slavio na nimalo prijatnom gostovanju kod Javora, a taj duel je završen rezultatom 0:4.
Taman kada smo pomislili da će crno-beli sa odličnim partijama nastaviti i na gostovanju kod Radničkog iz Niša, desila se jedna katastrofalna partija.
Naime, izabranici Ilije Stolice su remizirali na “Čairu”, pošto je taj duel završen rezultatom 3:3, a valja napomenuti da su gosti došli do izjednačenja u sedmom minutu sudijske nadoknade, nakon jednog po svemu sudeći spornog jedanesterca.
Svakako, utisak tog meča u Nišu je da je moglo da bude čak i još golova na obe strane, pa je nekako nerešen ishod najpravedniji.

TSC: Može li tim iz Bačke Topole do Evrope?

Fudbaleri TSC-a igraju sjajno u poslednjih nekoliko godina, a ostaje žal što je ovoj ekipi u praktično poslednjem kolu izmakao plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
Naime, ekipa iz Bačke Topole je prošlu sezonu završila na šestom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Radnički iz Niša.
Sve do dva kola pre kraja TSC je suvereno držao poziciju koja donosi plasman u kvalifikacije za treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje, međutim, u poslednja dva kola je tim iz Bačke Topole doživeo isto toliko poraza.
U pretposlednjem kolu ova ekipa je poražena na gostovanju kod Radničkog u Nišu, a taj meč na “Čairu” je završen rezultatom 2:0. U poslednjem kolu je TSC-u bila dovoljna pobeda na domaćem terenu nad Vojvodinom za definitivni plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, ali to se nažalost nije desilo, pošto je taj duel završen rezultatom 0:2, u korist “lala” pa je tako klub iz Bačke Topole ostao bez već viđenog plasmana na četvrtu poziciju.
Kada je ovaj šampionat u pitanju, deluje da svi navijači ove simpatične ekipe imaju dosat razloga za zadovoljstvo, pošto TSC u prva dva kola nije doživeo poraz.
Čak, štaviše, u prvom kolu su izabranici Žarka Lazetića odigrali jedan fantastičan meč na gostovanju kod Čukaričkog u kom su mimo svih očekivanja slavili sa 1:4.
Nažalost, tim iz Bačke Topole nije ponovio odličnu partiju i u drugom kolu, kada je ovaj tim samo remizirao na svom terenu protiv Javora iz Ivanjice, a taj duel je završen bez golova.
Ako se malo osvrnemo na poslednjih nekoliko međusobnih duela između TSC-a i Partizana, na tri poslednja okršaja izabranici Žarka Lazetića su primil čak devet golova, pa nas po svemu sudeći i ovog puta očekuje jedan izuzetno efikasan duel, u kom bi vrlo lako do gola mogla i gostujuća ekipa.

Naš predlog

Partizan je pokazao dosta slabosti u odbrani u meču drugog kola protiv Radničkog iz Niša, pa smo mišljenja da će gosti postići makar jedan gol u Humskoj zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom G1+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.90.

Iz potpuno istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom GG koju Meridianbet plaća sa još boljom kvotom 2.07.

Za kraj, treba biti realan pa reći da su crno-beli i pored poprilično loše u prošlom kolu ipak favoriti na ovom duelu, a kako smo ubeđeni da će golova biti na obe strane preporučujemo vam da probate sa kombinacijom 1&GG za koju je Meridianbet pripremio fenomenalnu kvotu 2.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.