Tiket dana (nedelja, 24.07.2022)

Tiket dana

Pred nama je nedelja sa sasvim solidnom ponudom, ali je problem što se radi o startu sezone i još je teško proceniti snagu pojedinih klubova. Kvote iz tiketa mogle bi biti promenjene.

Žilina – Dunajska Streda – GG3+ @ 1.75 u Mozzartbet

Gosti su sjajno startovali u sezoni i mogli bi da budu veliki problem za aktuelnog šampiona Slovan, koga su svi ponovo proglaslili za jedinog kandidata za titulu u Slovačkoj. Dunajska Streda je prvenstvo otvorila pobedom protiv Tatrana od 2:1, tek posle preokreta, ali su zato odigrali već tri utakmice u kvalifikacijama za Ligu konferencija i sve tri dobili, pojačavši tako i nacionalni, ali i sopstevni koeficijent. Slavili su dva puta protiv irskog Kliftonvila, a u četvrtak su kao gosti pobedili Vikingur na Farskim Ostrvima 2:0, i tako jednom nogom zakoračili u treću rundu. Žilina ne igra u Evropi, može ovaj mladi tim u potpunosti da se posveti domaćem takmičenju, a u prvom kolu su ostali dužni navijačima pošto su igrali bez golova sa Trenčinom. Bod sa gostovanja uopšte nije loš, ali se retko dešava da Žilina odigra meč na kome nema golova. Možda još Žilina nije u punoj takmičarskoj formi, i to bi moglo da bude problem po njih, kao što je umor problem za DAC Stredu. Gosti su imali naporna putovanja u poslednjih mesec dana i pitanje je u kakvoj su fizičkoj formi. Sve ostalo je na strani DAC Strede, a mi očekujemo da vidimo golove na obe strane, i da ih bude barem tri. Za GG3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.75.

Sanderfjord – Molde – 2,2+ @ 2.00 u Mozzartbet

Srećom po njih, Molde je najveći deo posla u drugom kolu kvalifiakcija za Ligu konferencija protiv švedskog Elfsborga završio u prvom meču u četvrtak. Tačnije Norvežani su sve uradili za samo 45 minuta, i to drugih 45 minuta. Elfsborg je vodio posle prvog poluvremena 1:0, ali je nastavak u potpunosti pripao domaćinu i meč se završio sa ubedljivih 4:1. Nema sumnje da će to biti dovoljno Moldeu da ode dalje, pa će protiv Sanderfjorda moći da igraju punom snagom, ne štedeći se za revanš. Sanderfjord je tim koji još nema pobedu na svom terenu. U pet utakmica na ”Sanderfjord Areni” u ovom prvenstvu zabeležili su dva remija i tri poraza. Uz samo dva boda sa domaćeg terena, ovaj tim je doneo neverovatnih 15 sa strane, pobedivši čak pet puta na osam utakmica. Molde je konačno na vrhu tabele, doduše prvo mesto dele sa Lilestremom, oba tima sakupila su po 33 boda iz 15 utakmica, a prati iz Viking sa pet manje i utakmicom više. Odavno je Molde bez poraza, ali na poslednje dve utakmice pred svojim navijačima nije bio preterano ubedljiv. Sa Jervom su igrali 1:1, a Havesund su pobedili minimalnim rezultatom. Izgleda da i njima više prija gostujući teren, pa smatramo da će lider lako slaviti u Sanderfjordu, uz bar dva postignuta gola. Za 2,2+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.00.

Hafnarfjordur – Breidablik – 2,2+ @ 2.15 u Mozzartbet

Lider islandske lige osvetlao je obraz u Evropi. U prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija Breidablik je pobedio podgoričku Budućnost sa 2:0 i stekao lepu prednost pred revanš u Crnoj Gori. Problem će biti paklena vruća u Podgorici, na kakvu u Breidabliku nisu navikli. Do tada ima još vremena, a pre tog meča predstoji im susret sa Hafnarfjordurom u gostima. Ogromna prednost, koju su u jednom trenutku imali pred rivalima, počela je da se topi, pa je pred ovo kolo Breidablik imao samo šest bodova više od Vikingura, aktuelnog šampiona. Islandski timovi više ne služe za gol razliku u Evropi i to je pokazatelj da se dobro radi u klubovima, pa će od toga u budućnosti i nacionalni tim imati koristi. Iako već u četvrtak igraju na drugom kraju Evrope, u potpuno drugim vremenskim uslovima, fudbaleri Breidablika moraju da pobede u Hafnarfjorduru i zadrže distancu u odnosu na Vikingur. Domaćin je u lošoj formi, bez pobede je u psolednjih sedam kola, a u tom intervalu pobeđivao je samo u kupu. U dva prethodna kola HB je porazžen od Frama i Vikingura, a za tih 180 minuta nisu dali ni gol. U prvom delu sezone Breidablik je slavio ubedljivo protiv HB-a, bilo je 3:0 u Kopavoguru, a očekujemo da bude uspešan i u gostima. Uz dvojku dodajemo i dva gola gostiju, a za 2,2+ kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 7.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.