POKLON KVOTE DIREKTNO IZ MERIDIANA: Šerif Tiraspolj 1.65, Fenerbahče 1.80

Kao i uvek – u Meridianu vrhunska ponuda i najveće kvote

Lopta je počela da se kotrlja na terenima širom Evrope, sportski tiketi se ređaju kao na traci, a dok ne počne ono najslađe – Lige petice – tu su kvalifikacije za Ligu šampiona, ali i ostala UEFA takmičenja.

Pred nama je nekoliko zanimljivih utakmica, ali pre nego što se upustimo u analizu mečeva, imamo važno obaveštenje: kladionica Meridian je za sve nove korisnike spremila specijalno iznenađenje – ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije na vaš nalog automatski stiže 1.000 RSD bonusa i to – bez dodatnih uslova!

A onda? Vreme je za dobitnu kombinaciju!

Kvote su, tradicionalno, najveće i zato – dobro prostudirajte ponudu:

Utorak 19.00 Šerif Tiraspolj – Maribor, kec 1.65

Prošlosezonska senzacija evropskog fudbala Šerif Tiraspolj će pokušati da sruši Maribor kod kuće i obezbedi kartu za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Ono što Moldavcima ide na ruku je činjenica da je rezultat na semaforu u prvoj utakmici u Sloveniji ostao nepromenjen od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka. Šerif je prošle godine izbacio Crvenu zvezdu i Dinamo iz Zagreba, ove godine u prvom kolu je bio bolji od Zrinjskog iz Mostara, a u sva tri duela protiv balkanskih ekipa su slavili tako što su u prvom meču odigrali nerešeno, a potom pobedili na svom terenu.

Sreda 19.00 Fenerbahče – Dinamo Kijev, kec 1.80

Remi bez golova su odigrali Fenerbahče i Dinamo Kijev na stadionu “Miejski” u Poljskoj (zbog poznate ratne situacije koja vlada u Ukrajini). Ono što ne ide Dinamu na ruku je to što se golovi u gostima ne računaju ove sezone, pa ako dodamo na to činjenicu da ukrajinski tim nije uputio šut u okvir gola tokom 90. minuta igre u prvom meču, očigledno je da je Fener bliži trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona. Ipak, turski tim nema nijednu pobedu u šest zvaničnih utakmica protiv kijevskog tima, te je još jedan remi jako realan ishod. Mada, je prema proceni bukmejkera Meridiana favorit u ovom meču domaćin.

*Napomena: kvote su podložne promenama

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.