Tiket dana (sreda, 27.07.2022)

Tiket dana

Posle večerašnjih mečeva saznaćemo sve parove trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Malme – Žalgiris – 1/1 @ 1.73 u Mozzartbet

Rezultat prvog meča u Litvaniji mnoge je iznenadio i srušio je gomilu tiketa. Prednost koju Žalgiris nosi u Švedsku nije velika, ali može biti značajna. Bila bi još bolja da važi pravilo gola u gostima, pošto Malme nije uspeo da postigne gol u Kaunasu, ali to više nije tako. Uglavnom, ako želi dalje Žalgiris ne sme da izgubi u Švedskoj, a to neće biti nimalo lak zadatak. ”Zelena šuma” dominira u svojoj zemlji, ali je fudbalska liga Litvanije daleko od kvaliteta čak i jedne Švedske. U prvom kolu kvalifikacija Mlame je uz dosta muka izbacio Vikingur, dok je i Žalgiris imao dosta problema sa ekipom Balkanija. Malme je mnogo iskusniji i poznatiji klub u evropskim okvirima i sigurno da je favorit u ovom duelu. Moraće da napadnu Žalgiris od samog starta jer im treba pobeda od dva gola razlike da ne bi ulazili u produžetke. Naš predlog za revanš meč između Malmea i Žalgirisa je prelaz 1/1 sa koeficijentom 1.73 u kladionici Mozzartbet.

Cirih – Karabag – 0-2 @ 2.19 u Mozzartbet

Mada je švajcarski šampion važio za favorita u ovom dvomeču, već u prvom duelu videlo se da je Karabag bliži plasmanu u treće kolo. Na kraju je rezultatom iz Bakua zadovoljniji Cirih, uspeo je da u finišu smanji na 3:2 i stekne odličnu priliku da eliminiše Karabag. U prvom kolu kvalifikacija Karabag je eliminisao poljski Leh, nakon minimalnog poraza u Poznanju prvak Azerbejdžana je bio više nego ubedljiv na svom terenu i slavio sa 5:1. To nam možda pokazuje da Karabag nije isti tim kada je pred svojim navijačima i kada gostuje. Međutim, Cirih na startu sezone ne liči na onaj tim koji je dominantno uzeo titulu u Švajcarskoj prekinuvši četvorogodišnju dominaciju Jang Bojsa. Već u prvom kolu poraženi su od ”mladih momaka” sa 4:0, a u drugom kolu, u subotu, igrali su na svom Lecigundu bez golova sa Lucernom. Jeste otišlo nekoliko fudbalera, ali je malo ko očekivao ovako slab start, a jedine golove dali su upravo protiv Karabaga prošle sedmice. Gosti će pokušati da odigraju tvrdo, na rezultat, a ako nešto urade u konti, urade. Zato je naš predlog igra na mali broj golova, a za 0-2 gola kvota je 2.19 u kladionici Mozzartbet.

Slovan – Ferencvaroš – 2 @ 2.45 u Mozzartbet

Slovaci su pobedili u Budimpešti i, sigurni smo, rastužili mnogo kladilaca širom sveta. Po svemu, Ferencvaroš je bio favorit, očekivala se pobeda mađarskog prvaka, makar minimalna. ”Fradi” je prvi i poveo, u kasnoj fazi meča, i kada se očekivalo da domaćin i uveća svoju prednost, usledio je hladan tuš. Golovima u poslednjih deset minuta meča Slovan je preokrenuo rezultat i zabeležio pobedu koja ga stavlja u ulogu favorita pred revanš u Bratislavi. Dodatno samopouzdanje prvak Slvačke stekao je ubedljivim trijumfom nad Trenčinom u prvenstvu i sigurno je da će sve uraditi da izbace Ferencvaroš i tako obezbede evropske utakmice do zime. Mađarska liga još nije startovala, to će se dogoditi narednog vikenda, pa je šampion ove zemlje sve karte bacio na evropske kvalifikacije. U prvom kolu Ferencvaroš je izbacio Tobol iz Kazahstana, i to ubedljivom pobedom u Budimpešti nakon 0:0 u gostima, dok je Slovan eliminisao gruzijski Dinamo, i to to pobedom u Batumiju nakon 0:0 u Bratislavi. Možda će Slovan igrati nešto opreznije, ali gosti nemaju šta da čekaju i moraju da napadnu. Po nama je Ferencvaroš nešto bolji i verujemo da će pobediti u Bratislavi. Za dvojku je kvota je 2.45 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 9.28.

1 Comment

  1. Malme-Žalgiris 3+, Bodo-glimt 1;3+,Slovan B.-Ferencvaroš 1x,KI Klaksvik-Sutjeska 1,AIK-Vorskla 1
    APOEL -Botev Plovdiv 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.