POKLON KVOTE ZA LIGU KONFERENCIJA: Radnički Niš 1.45, Čukarički 1.30, Tuzla 1.40

Najveće kvote ovog četvrtka čekaju vas u Meridianu

Crvena zvezda i Partizan moraju još malo da sačekaju na svoje evropske izazove, ali bez obzira na to – fudbala ima na pretek!

Osim domaće Super lige, u toku su i kvalifikacije za UEFA takmičenja. Četvrtak je rezervisan za Ligu konferencija, a tu već imamo i naše timove, Radnički Niš će dočekati Gziru, dok će Čukarički biti domaćin Rasingu iz Luksemburga. 

Ekipa sa Banovog brda je u prvom meču demolirala Luksemburžane, dok je Radnički igrao nerešeno, te oba srpska tima imaju veliku nadu da mogu doći do narednog kola. 

Šta to sve znači za ljubitelje sportskog klađenja? Znači da su u igri najveće kvote i vrhunska ponuda! 

Gde? U Meridianu, naravno!

PREUZMI BONUS – SASTAVI TIKET!

Pa, krenimo redom:

Radnički Niš – Gzira, kec 1.45

Četvrtak, 19:00

Nišlije se u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija nisu proslavile, izvukle su remi tek u 92. minutu meča, ali sada je vreme za popravni. U goste im dolazi Gzira sa Malte, koja ne bi trebalo da predstavlja veliki problem, ali isto tako se mora uzeti u obzir da je Radnički ostao bez važnog aduta – Stefana Mitrovića, kao i bez Nikole Stankovića, Ognjena Bjeličića, Nikole Vujadinovića. Interesantno je da su se ove dve ekipe sastale pre četiri godine u kvalifikacijam za Ligu Evrope, i to u prvom kolu, a tada su Nišlije bile bolje rezultatom 5:0. 

Prva ovogodišnja utakmica se može protumačiti i kao kiks Nišlija, pa se očekuje reakcija, jer svakako važe za favorita. Tako procenjuju i bukmejkeri Meridiana, te vas čeka kvota 1.45 na pobedu srpskog tima. 

PREUZMI BONUS – SASTAVI TIKET!

Čukarički – Rasing Luksemburg, kec 1.30

Četvrtak, 20:00

Lak zalogaj za ekipu sa Banovog Brda, barem sudeći po prvoj utakmici, u kojoj je Čukarički slavio rezultatom 4:1. Revanš na Banovom brdu bi trebalo da bude samo čisto obavljanje posla i potvrda dobre forme posle tri vezane pobede u svim takmičenjima. 

Kada je reč o timu iz Luksemburga, oni su samo tri puta učestvovali u evropskim kvalifikacijama, poslednji put prošle sezone su igrali protiv Breidablika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, gde su ispali ukupnim rezultatom 5:2. Čukarički je daleko iskusniji na evropskoj sceni, te i sada važi za favorita. 

Kvota na pobedu Brđana u sportskoj kladionici Meridian je 1.30.

PREUZMI BONUS – SASTAVI TIKET!

Tuzla – AZ Alkmar, dvojka 1.40

Četvrtak, 20:45

Jasno je svima da je Alkmar veliki favorit u ovom dvomeču, što su i pokazali u prvoj utakmici, kada su na svom terenu slavili rezultatom 1:0. Tuzla će kroz čvrstu odbranu pokušati da dođe do gola iz kontre, te na taj način stići do šanse za iznenađenje, ali ipak se za sve pita gost iz Holandije. Posebno je bilo zanimljivo pre prve utakmice, pošto je kapiten Bruno Martins Indi na pitanje da li je čuo za Tuzlu izjavio: “Da, nakon žreba”. 

Ipak, ni to nije bilo dovoljno da motiviše fudbalere Tuzle, a ostaje da vidimo da li će se “probuditi” u revanšu. Bilo kako bilo, AZ je favorit u revanšu, a bukmejkeri Meridiana donose kvotu 1.40 na pobedu gostiju.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.