Tiket dana (četvrtak, 28.07.2022)

Tiket dana

Igraće se danas fudbal od Karpata do Pirineja. Na programu su revanši drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Predložene kvote mogu biti izmenjene.

PAOK – Levski Sofija – 1,2+ @ 1.80 u MaxBet

Rezultat prvog meča u Sofiji šokirao je gotovo sve dobre poznavaoce fudbalskih prilika. Bugarski predstavnik savladao je PAOK sa 2:0 i stekao lepu prednost pred revanš na čuvenom stadionu ”Tumba” u Solunu. Interesantno je da je Levski oba gola postigao u prvih 20 minuta, ali je imao više od igre i bio opasniji i u preostalih sedamdeset. Tačno je da je bugarski šampionat krenuo najranije u Evropi, tamo su odigrana već tri kola, dok će se u Grčkoj lopta zakotrljati među poslednjima. Levski je igrao dva kola, prvo je izgubio od CSKA 1948 sa 1:0, ali je onda sa 5:0 pobedio Spartak iz Varne. Nije Levski naivan tim, ali je poput ostalih bugarskih ekipa predugo u senci Ludogoreca. Prolaz u grupnu fazu Lige konferencija prošle sezone izborio je CSKA, a za Levski bi bila velika stvar da ponove uspeh ”Armejaca”. Solunci se susreću sa ispadanjem već na startu evropskog puta i to bi bio ogroman udarac za njih. Navijači sigurno ne bi imali razumevanja za ispadanje od predstavnika Bugarske. Očekujemo reakciju fudbalera PAOK-a koji su grali sasvim dobro u pripremnom periodu. Uz jedinicu smatramo da će PAOK postići i dva gola, a ostaje da vidimo hoće li to biti dovoljno za eliminaciju Levskog. Za 1,2+ kvota iznosi 1.80 u kladionici MaxBet.

Mura – Sent Patriks – 1 @ 1.80 u MaxBet

Prvi meč u Irskoj okončan je bez pobednika. Bilo je 1:1, Mura je povela, ali je tim iz Dablina uspeo da poravna. Bio je to meč u kome je domaćin imao na svojoj strani sve statističke pokazatelje, ali nije uspeo da pobedi, pa je na kraju bila slaba vajda od poseda lopte i broja pokušaja ka golu Slovenaca. Mura je prošle sezone imala dugo putovanje kroz Evropu. Kao senzacionalni prvaci Slovenije igrali su u kvalifikacijama za Ligu šampiona, da bi završili u grupnoj fazi Lige konferencija. Tamo su ostvarili samo jedan trijumf, ali kakav. Pobedili su slavni Totenhem na svom terenu i to je sigurno najznačajniji rezultat u istoriji tima iz Murske Sobote. Iskustvo igranja u Evropi, baš zbog prethodne sezone, na strani je MUre, ali ni timovi iz Republike Irske više ne služe za gol razliku. Dandalk i Šamrok su pomerili lestvicu učestvovanjem u grupnoj fazi, a Sent Patriks je priliku da se odmeri sa evropskim timovima dobio osvajanjem kupa Republike Irske prethodne sezone. Po svemu rečenom treba očekivati trijumf Mure, a za jedinicu na ovom meču u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 1.80.

Škendija – Valmiera – 1 @ 2.10 u MaxBet

Ekipa iz Tetova je već u prvih 90 minuta odigranih u Letoniji pokazala da je bolja i slavila je sa 2:1. Bio je to dosta otvoren okršaj, oba tima igrala su na gol više, a makedonski predstavnik je uspešnije realizovao šanse. Škendija je u prvom kolu eliminisala jermenski Ararat, tada su slavili u Tetovu sa 2:0, da bi u Jerevanu bilo 2:2. Što se Valmiere tiče, ovaj letonski klub je do plasmana u Evropu stigao osvajanjem drugog mesta u prethodnoj sezoni iza RFS-a, ali je u aktuelnoj ubedljivi lider i glavni kandidat da se okiti titulom šampiona. Glavni konkurent im je RFS, aktuelni prvik, koji posle 22 odigrana kola ima sedam bodova manje. Liga Letonije ne spada u kvalitetne, ali ni makedonska nije mnogo jača. Ipak, u ekipi je dosta fudbalera iz Albanije i sa Kosova, dok Letonci imaju i jednog Japanca u timu. Trebalo bi da je prvi meč pravi pokazatelj snaga i da je Škendija bolja za bar jedan gol od tima iz Rige. Kad su slavili u gostima, verujemo da će fudbaleri iz Tetova isto učiniti i pred svojim vatrenim navijačima. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 6.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.