UHVATI POSLEDNJI VOZ: Meridian ponovo časti – registruj se i preuzmi fantastične poklone!

Nema mnogo vremena – priključi se takmičenju Meridiana i osvoji SONY PlayStation 5!

Sigurni smo da znate da sportska kladionica Meridian svakog novog korisnika časti bonusom dobrodošlice od 1.000 RSD, ali to nije sve!

Ovog meseca u igri su i sjajne robne nagrade, a jedna od njih je gejmerska konzola SONY PlayStation 5, koju, sigurni smo, žarko želite!

Krenimo redom: za početak, ukoliko niste član Meridian tima, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i tom prilikom dobijate fantastičan bonus dobrodošlice od 1.000 RSD i to bez uslova!

Da, dobro ste pročitali, nakon samo par klikova – keš stiže na vaš račun!

A, ukoliko želite da odete korak dalje i učestvujete u takmičenju za i gejmersku konzolu SONY PlayStation 5, evo kratkog uputstva: potrebno je da odigrate najviše tiketa na sportskom klađenju ili ukoliko ste, pak, ljubtelj online slot igara – potrebno je da imate najveći broj odigranih spinova na odabranim igrama iz slot ponude, u toku meseca jula.

Dakle, prilika se pruža i kladioničarima, ali i onima koji više vole da zavrte dobar slot!

Takmičenje važi za sve igrače registrovane od 01.07.2022 do 31.07.2022. na meridianbet.rs sajtu i mobilnoj aplikaciji.

Detalji o takmičenju vas očekuju na sajtu Meridian kladionice, a ono što je važno da napomenemo jeste da pored dve glavne nagrade – SONY PS 5 – Meridian deli i keš bonuse, kao i poklon spinove svim takmičarima koji se plasiraju od 2. do 5. mesta.

Kada Meridian časti – svi su na dobitku!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.