Tiket dana (nedelja, 31.07.2022)

Tiket dana

U nedelju nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva za klađenje, a ovog puta smo za vas analizirali po jedan duel iz slovenačkog, argentinskog i poljskog šampionata.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Koper – Maribor – 3+ @ 1.85 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz slovenačkog šampionata, gde će snage odmeriti prošlogodišnji šampion i vicešampion ove zemlje.
Koper je prošlu sezonu završio na drugom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Maribor.
Nažalost, treba se podsetiti da je ova ekipa držala sve u svojim rukama, ali je nažalost u finišu šampionata Koper propustio da odbrani titulu šampiona Slovenije, a sve to zbog jako loših partija u poslednja dva kola.
Što se ovogodišnjeg izdanja slovenačke prve lige tiče, do sada Koper ima polovičan učinak i zauzima četvrto mesto na tabeli.
Maribor je sa druge strane ove sedmice završio svoje takmičenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona i to porazom na gostovanju kod Šerifa, pa osim nastavka kvalifikacija za Ligu konferencija, sigurno je da “ljubičasti” sve karte bacaju na prvenstvo, gde poput Kopra takođe imaju polovičan učinak u prva dva kola.
Vrlo lako se može dogoditi da nam ovaj duel donese dosta golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.85.

River Plejt – Sarmijento – 1-1 @ 1.92 u Mozzartbet

Drugi meč koji smo za vas u tiketu za nedelju analizirali nam dolazi iz argentinske lige, gde će aktuelni šampion River Plejt ugostiti Sarmijento.
Svakako da smo od izabranika Marsela Galjarda dosta više očekivali u ovogodišnjem izdanju argentinske Superlige, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli.
Crveni alarm je upaljen nakon eliminacije ovog tima iz daljeg toka Kopa Libertadores, a utisak je da je upravo od tada aktuelni šampion Argentine počeo sa dobrim partijama.
Naime, na poslednja dva susreta u prvenstvu izabranici Marsela Galjarda koji je i pored brojnih ponuda iz Evrope odlučio da ostane na “Monumentalu”, su ostvarili dva trijumfa, od kojih se poslednji desio na gostovanju kod Aldosivija, kada je River Plejt slavio sa više nego ubedljivih 0:3.
U goste Riveru ovog puta dolazi Sarmijento koji se nakon deset odigranih mečeva nalazi tek na 22. mestu na tabeli, i utisak je da će se ovaj tim do kraja boriti za opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa doživela poraz na svom terenu od Kolona, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Smatramo da će domaćin od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu Sarmijenta, zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 za koji je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.92.

Leh Poznanj – Visla Plok – X2 @ 2.55 u Mozzartbet

Poslednji duel na tiketu za nedelju nam dolazi iz poljskog šampionata, gde će snage odmeriti Leh iz Poznanja i Visla Plok.
Poznato je da je Leh prošle sezone pomalo i neočekivano došao do šampionske titule, međutim ovaj tim je već na prvoj prepreci u Ligi šampiona poklekao, pošto je eliminisan od Karabaga.
Nakon te pomalo i bolne eliminacije iz najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja tim iz Poznanja se svakako okreće “Ekstraklasi”.
Do sada je aktuelni šampion odigrao samo jedan meč upravo zbog obaveza u kvalifikacijama za Ligu šampiona, i mora se priznati da Leh nije nimalo zadovoljio na tom susretu, s obzirom da je na svom terenu poražen od Stala, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Što se tiče Visle Plok, utisak je da je ovaj tim najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka “Ekstrakle”, s obzirom da je ovaj tim u prva dva kola ostvario dva ubedljiva trijumfa, i trenutno se nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Krakoviju, ali i uz meč manje u odnosu na lidera na tabeli.
U prošlom kolu je Plok odigrao još jedan sjajan meč i slavio na gostovanju kod Varte a taj duel je završen rezultatom 0:4.
Iako aktuelni šampion Poljske barem na papiru ima daleko kvalitetniji sastav, mišljenja smo da se neće proslaviti u duelu sa Vislom koja igra fantastično na startu sezone, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.55.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 9.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.