IGRAJ ZA KATAR – 5. RUNDA! Priključi se takmičenju na vreme i osvoju kartu za Svetsko prvenstvo

Nov je mesec, a nova je i šansa! U kofer spakuj samo lagane stvari, spremi dlanove i naoštri glasne žice jer novembar je rezervisan za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Vremena je dovoljno da se spremiš za globalni spektakl, a sjajna vest je da već sada možeš da rezervišeš svoje mesto u avionu koji te direktno vodi u Katar!

Još jedna runda u najluđoj trci do sada zvanično je gotova. Meridian je za ovaj događaj „skockao“ četiri putnika, a od danas kreće i peti krug kada će nakon 30 dana borbe biti poznato ime još jednog putnika.

PAŽNJA!!! PAŽNJA!!! PAŽNJA!!! – IGRAJ ZA KATAR – OSVOJI KARTU!

Podsećamo, domaća kladionica je prva na ovim prostorima koja je odlučila da svoje korisnike nagradi i odvede ih u Katar da direktno sa tribina podrže „Orlove“ i Piksija i tako budu deo najvećeg fudbalskog događaja na svetu!

Ove godine gledaćemo pravu revoluciju u Kataru, a da stvar bude zanimljivija – i ti imaš priliku da se nađeš u ovoj dalekoj zemlji i da uživo pratiš srpsku reprezentaciju, kao i brojne druge fudbalske zvezde.

Sigurni smo da si već dobro upoznat sa fantastičnim takmičenjem IGRAJ ZA KATAR, a ako se još uvek nisi oprobao u zanimljivim dnevnim izazovima, savetujemo ti da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmeš bonus dobridošlice od 1.000 RSD i kreneš da rešavaš zadatke kako bi osvojio kartu za Katar!

Priključi se takmičenju, isprati dnevne izazove i sakupljaj poene koji te vode u Katar!

Bilo da si ljubitelj slotova ili sportskog klađenja – dobrodošao si, jer je Meridian spremio fantastične izazove za sve!

Više o takmičenju saznaj OVDE, a do tada – registruj se, preuzmi bonus i spreman si!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.