Tiket dana (ponedeljak, 01.08.2022)

Tiket dana

U ponedeljak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan susret iz poljskog, rumunskog i brazilskog šampionata.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Korona – Šljonsk – 1X @ 1.60 u Maxbet

Prvi meč koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz poljskog šampionata, gde će Korona u okviru poslednjeg susreta trećeg kola ugostiti Šljonsk.
Korona je u prvom kolu pružila dosta dobar otpor favorizovanoj Legiji na svom terenu i ovaj tim je uspeo da izvuče bod na tom susretu, ali je u drugom kolu usledio verovatno i očekivani poraz na gostovanju kod Krakovije, koja se u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli.
Što se tiče Šljonska, ova ekipa je u prvom kolu odigrali miroljubivih 0:0 na gostovanju kod Zaglebja, dok je u prošlom kolu trenutno šestoplasirana ekipa na tabeli ostvarila trijumf na svom terenu protiv Pogona, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Utisak je možda da je gost na tom susretu pružio bolju partiju, ali ono što se pišu su tri boda, i sigurno je da će Šljonsk dati sve od sebe da ostane neporažen i posle trećeg kola.
Ipak, mišljenja smo da je konačno vreme za jednu dobru partiju Korone, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Maxbet odredila koeficijent 1.60.

Hermanštad – Botošani – 3+ @ 2.38 u Maxbet

Posle duže vremena smo u tiketu analizirali jedan meč rumunskog šampionata, a ovog puta je izbor pao na duel između Hermanštada i Botošanija.
Utisak je da svi navijači Hermanštada mogu da budu zadovoljni sa partijama svoje omiljene ekipe u uvodnom delu šampionata, s obzirom da ovaj tim posle dva odigrana kola ne zna za poraz.
U prvom je Hermanštad odigrao jedan fantastičan meč na svom terenu i slavio protiv Miovenija sa 3:0, dok je u drugom kolu ovaj tim uspeo da odoli na gostovanju kod Čindije, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Što se tiče Botošanija, ovaj tim je sasvim sigurno najprijatnije iznenađenje ovog uvodnog dela šampionata, s obzirom da se u ovom trenutku nalazi na trećem mestu na tabeli i eventualnim trijumfom bi izbio na prvo mesto, pošto Botošani trenutno ima meč manje od prvoplasirane ekipe Farula.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod neugodnog Voluntarija, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Utisak je da će oba tima dati sve od sebe da trijumfuju na ovom susretu, pa nam to samo po sebi i obećava golove, zbog čega vam savetujemo da odigrate igru 3+ koju kladionica Maxbet plaća sa sjajnom kvotom 2.38.

Santos – Fluminense – 2 @ 2.75 u Maxbet

Za kraj, poslednji duel koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz brazilskog šampionata, a u pitanju je susret između Santosa i Fluminensea.
Nekadašnji šampion Brazila igra poprilično promenljivo ove sezone zbog čega se uostalom crno-beli trenutno i nalaze na devetom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je Santos remizirao na gostovanju kod Fortaleze, a taj susret je završen bez golova, dok je pre toga devetoplasirani tim na tabeli ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Botafoga, kada je bilo 2:0.
Što se tiče Fluminensea, ovaj tim u poslednje vreme pruža zaista sjajne partije, a to nam najbolje potvrđuje i podatak da se ovaj tim trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na vodeći Palmeiras, ali i meč manje u odnosu na lidera na tabeli.
Na poslednjih pet susreta Fluminense je ostvario čak četiri trijumfa uz samo jedan remi, a u prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Bragantina, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Utisak je da ovo neće biti meč sa mnogo golova, ali i pored toga vam preporučujemo da se fokusirate na pobedu gostiju pošto Fluminense zaista sjajno izgleda u poslednje vreme.
Kvota na 2 u kladionici Maxbet je i više nego dobra i iznosi 2.75.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Maxbet iznosi 10,47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.