Tiket dana (utorak, 02.08.2022)

Tiket dana

U utorak nas očekuje nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali dva meča kvalifikacija za Ligu šampiona, i jedan susret nokaut faze Kopa Libertadores.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Šerif – Plzen – 0-2 @ 1.41 u Mozzartbet

U utorak je na programu nekoliko veoma interesantnih mečeva u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a jedan od najinteresantnijih se igra u Tiraspolju gde će fudbaleri Šerifa dočekati Plzen.
Jako je teško očekivati da Šerif ponovi prošlogodišnji scenario kada je ovaj tim uspeo mimo svih očekivanja da dođe do plasmana u Ligu šampiona, ali nema nikakve sumnje da bi čelnike ovog kluba i te kako zadovoljio i plasman u drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje, Ligu Evrope.
U prva dva kola kvalifikacija šampion Moldavije nije primio nijedan gol, što je sasvim sigurno podatak koji se posebno mora naglasiti, ali i pohvaliti.
Oba puta je tim iz Tiraspolja na strani igrao mečeve bez golova, i to protiv Zrinjskog i Maribora, a oba puta je iste rivale dobijao na svom terenu minimalnim rezultatom.
Naravno, treba napomenuti da Šerif ni izbliza nije ona ekipa iz prošle godine u ovo vreme, s obzirom da su svi najbitniji fudbaleri uključujući i trenera napustili ovaj klub.
U goste im dolazi Plzen koji je bez većih problema došao do šampionske titule u Češkoj uz čak sedam bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Slaviju iz Praga.
U češkom šampionatu je odigrano samo jedno kolo, a nažalost aktuelni šampion je kiksnuo već u prvom kolu, pošto je na gostovanju kod Teplica odigrao samo 2:2, uz podatak da je trener ove ekipe odmarao nekoliko igrača za duel sa Šerifom u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.
Kao što smo već napomenuli, šampion Moldavije igra jako zatvoreno, dok je utisak da će se i šampion Češke opredeliti za nešto defanzivniju varijantu pa zaista ovde ne treba očekivati previše golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 0-2 gola, za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.41.

Monako – PSV – 3+ @ 1.65 u Mozzartbet

Derbi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra se u kneževini, gde će fudbaleri Monaka ugostiti PSV.
Deluje neverovatno, ali fudbaleri Monaka su prošle sezone bez direktnog plasmana u Ligu šampiona ostali u poslednjim sekundama poslednjeg kola Lige 1, pošto su primili gol na gostovanju kod Lansa u petom minutu sudijske nadoknade, i tako dozvolili sebi da ih pretekne Marsej koji je u poslednjem kolu na svom terenu demolirao Strazbur sa 4:0.
Nažalost, ekipa iz kneževine nije imala sreće ni na žrebu, pošto je za rivala dobila PSV, i sigurno je da francuskoj ekipi predstoji izuzetno težak zadatak.
Inače, u pripremnom periodu je Monako odigrao nekoliko dosta dobrih mečeva, a svakako da treba istaći remi sa Interom u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 2:2.
Što se tiče PSV-a, holandski tim je prošlu sezonu završio na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na Ajaks, pa se nekadašnji šampion Holandije morao zadovoljiti sa kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Prošle nedelje je inače odigrano finale Superkupa ove zemlje a bio je to jedan meč za pamćenje, s obzirom da je PSV slavio protiv “kopljanika” a na susretu videli smo čak osam golova pošto je krajnji rezultat bio 3:5.
Iako je ulog ogroman, ne treba očekivati kalkulacije sa obe strane, već jedan i te kako otvoren meč, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je Mozzartbet pripremio koeficijent 1.65.

Korintijans – Flamengo – 1 @ 3.15 u Mozzartbet

Poslednji duel koji smo za vas analizirali u tiketu za utorak nam dolazi iz Južne Amerike, a u pitanju je prvi četvrtfinalni meč Kopa Libertadores u kom će snage odmeriti Korintijans i Flamengo.
Fudbaleri Korintijansa pružaju sjajne partije ove sezone što će nam bez ikakve sumnje najbolje potvrditi i trenutna tabela brazilske Serije A, s obzirom da se ovaj klub mimo svih očekivanja nalazi na visokom drugom mestu.
Trenutno ovaj tim ima samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras, pa je utisak da se Korintijans vrlo lako može umešati i u borbu za naslov prvaka, što je malo ko pre početka šampionata mogao i da pretpostavi.
Što se tiče Flamenga, primarni cilj tima sa Marakane je povratak šampionske titule, međutim, veliko je pitanje koliko je to u ovom trenutku realno s obzirom da se Gabrijel Barbosa i drugari u ovom trenutku nalaze na petom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras.
Bilo kako bilo, treba istaći da Flamengo u poslednje vreme pruža sjajne partije, pošto je nekadašnji šampion Brazila vezao čak četiri trijumfa.
Sa druge strane, treba napomenuti da Korintijans ne zna za poraz na svom terenu u svim takmičenjima još od početka februara, zbog čega ovom timu i dajemo prednost na ovom susretu i savetujemo vam da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 3.15.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.