Tiket dana (subota, 06.08.2022)

Tiket dana

Ovog vikenda, za razliku od prethodnih, imamo drugačije probleme, kako od ovoliko utakmica izabrati one koje neće ”izdati”, a pri tom se radi, uglavnom, o prvim kolima? Naravn da ćemo pokušati. Kvote koje smo predložili mogle bi biti izmenjene.

Njukasl – Notingem Forest – 1,2+ @ 2.20 u Mozzartbet

Drugu polovinu prethodne sezone Njukasl je odigrao sjajno, a sve se to poklopilo dolaskom na mesto trenera Edija Haua. Naravno, pomoglo je i to što su u zimskom prelaznom roku dovedena dobra pojačanja, a očekivalo se da ovog leta na Sent Džejms parku vri kao u košnici. Na kraju nije se dogodilo ništa slično, stigao je Holanđanin Botman, a i Vud iz Barnlija. Premalo od onoga što su navijači očekivali od arapskih vlasnika. Prvi rival ”Svraka” u novoj sezoni je povratnik u elitu posle pune 23 godine. Notingem Forest je malo ispod radara došao do plasmana u Premijer ligu tako što je bio najbolji u plej-ofu. U finalu su pobedili ekipu Hadersfilda, a pre toga su u dvomeču bili bolji od Šefild junajteda i to nakon penala u revanšu. Dosta su se pojačali ”Šumari”, a videćemo da li će to biti dovoljno da ostvare svoj cilj, a to je mirna sezona bez trzavica oko opstanka. Što se prvog meča tiče favorit je domaćin, a smatramo da e na severu Engleske doći jedinica uz dva gola Njukasla. Za 1,2+ kvota je 2.20 u kladionici Mozzartbet.

Dortmund – Leverkuzen – GG4+ @ 2.10 u Mozzartbet

Još navijači ”Milionera” nisu preboleli šok zbog odlaska Erlinga halanda, a doživeli su novi kada je sapštena užasna vest o bolesti Sebastiajna Alea, fudbalera koji je doveden da zameni Norvežanina. Moraće sportski direktor Dortmunda Sebastijan Kel u potragu za još jednim centarforom, a već su u fokusu neka imena. Na klupu Borusije vratio se mladi Hrvat Terzić, koji je odlično vodio tim u finišu pre dve sezone, a koga je zamenio Marko Roze, sa kojim je ranije postignut dogovor. Prošla sezona nije ocenjena pozitivno, pa je Roze morao otići. U Dortmund su stigli Niko Šloterbek, Niklas Zile i Karim Adejemi, sasvim solidna pojačanja, ali je odlazak Halanda nenadoknadiv. Bajer je već šokirao svoje navijaće porazom u prvom kolu DFB kupa od trećeligaša Elversberga i pod pritiskom putuje u komšijski Dortmund. Najvažnije po ”Farmaceute” je to da su dvojica najboljih strelaca i dalje tu, Patrik Šik i Musa Dijabi, koji su zajedno dali 37 golova prošle sezone. Otišao je Lukas Alario, ali je stigao supertalentovani Adam Hložek iz praške Sparte. Prošle sezone je Bajer slavio na Signal Iduna parku sa čak 5:2, ali je Borusija bila bolja na Baj Areni. Goleada je opet zagarantovana, a za GG4+ dobija se koeficijent 2.10 u kladionici Mozzartbet.

Servet – Vintertur – 1 @ 1.85 u Mozzartbet

Novajlija i debitant u švajcarskoj eliti, tim Vintertura, iznenadio je na startu Bazel i otkinuo mu bod. To je jedini bod koji su momci iz predgrađa Ciriha osvojili u prva tri kola, s obzirom da su poraženi u naredne dve utakmice, od Sent Galena u gostima i Lugana na svom terenu. Velika je razlika između druge i prve lige u zemlji satova i čokolade. Vintertur se tu našao sticajem okolnosti nakon neverovatnog završetka prošle sezone kada su tri tima završila sa istim brojem bodova, a oni imali najbolju gol razliku. To se ne bi dogodilo da je Arau uzeo makar bod na svom terenu, ali su izgubili i na kraju bili treći. Servet je odlično započeo sezonu, doduše dali su samo dva gola, ali su sakupili pet bodova. Nakon minimalne pobede protiv Sent Galena ma naredna dva vezana gostovanja uzeli su po bod u Bazelu i Sionu. Apsolutni su favoriti protiv Vintertura kome je jedini cilj da izbegne poslednje mesto i igranje u baražu protiv trećeplasiranog tima iz Čelendž lige pošto se naredne sezone prva liga širi za dva kluba. Jedinica je izvesna, ali broj golova ne bismo pogađali. Za keca se dobija koeficijent 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.