Tiket dana (nedelja, 07.08.2022)

Tiket dana

I ponuda za nedelju je odlična, ali treba biti oprezan kod utakmica prvog kola u nekim šampionatima, tada su iznenađenja najčešća. Kvote iz tiketa mogu se menjati.

Varnamo – Đurgarden – 2 @ 1.76 u CircusBet

Sudeći po formi, ali i kvalitetu koji poseduju, fudbaleri Đurgardena su najveći favoriti da presele titulu u svoje vitrine. Trenutno su lideri elitnog ranga u Švedskoj, a u Evropi pružaju sjajne partije i nadomak su plasman u plje-of kvalifikacija za Ligu konferencija. Posle eliminacije Rijeke i to pobedama u oba meča, u četvrtak je tim iz Stokholma slavio sa 3:1 u Rumuniji protiv Sepsija i imaće lak zadatak da taj trijumf potvrdi na svom terenu i ode u poslednje kolo kvalifikacija. Zbog tog rezultata ne sumnjamo da će igrati punom snagom na gostovanju kod Varnama, jer pored Evrope glavni cilj je osvajanje titule, a na ovakvim gostovanjima moraju se osvajati bodovi. Domaćin je napravio iznenađenje u prošlom kolu, slavio je na gostovanju kod Hamarbija i može rasteren da dočeka lidera. Ipak, Đurgarden je vezao devet pobeda u svim takmičenja, a u prvom delu sezone pobedio je Varnamo, koji je debitant u eliti, sa čak 5:0. Dvojka bi trebalo da bude izvesna, a za nju se dobija koeficijent 1.76 u kladionici CircusBet.

FC Kopenhagen – Brondbi – 1 @ 1.54 u CircusBet

Mnoge tikete je srušio šampion Danske porazom u prošlom kolu na gostovanju kod Viborga. Očigledno da ”Lavovi” još nisu dostigli punu formu s obzirom da su u prva tri kola već dva puta poraženi. Uskoro ih očekuju najvažniji mečevi u sezoni, oni će igrati u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona, a rival će im biti turski prvak Trabzon, pa im neće biti lako da se domognu evropske elite. Jeste im zagarantovana Liga Evrope, ali je plasman u najkvalitetnije takmičenje prioritet ovog leta. Sada im na Parken dolazi najveći i najmrskiji rival ekipa Brondbija, koja je sezonu započela na isti način sa jednom pobedom i dva poraza. Brondbi se bori u kvalifikacijama za Ligu konferencija i posle eliminacije poljskog Pogona iz Šćećina, pobedili su i u prvom meču švajcarski Bazel na svom terenu minimalnim rezultatom. U četvrtak ih očekuje revanš na Sent Jakobu i sigurno je da im gostovanje kod Kopenhagena ne dolazi u dobrom momentu. FC Kopenhagen je dobio prethodna tri duela sa Brondbijem na Parkenu, i verujemo da će i ovaj. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.54.

Štutgart – Lajpcig – T22+ @ 1.73 u CircusBet

Izgubio je Lajpcig meč Super kupa Nemačke od Bajerna na svom terenu prošle sedmice sa 3:5, ali kada smo videli šta Bavarci mogu protiv Ajntrahta u petak, to i nije neka tragedija. Izgleda da će mnogo vode proteći Rajnom i Majnom, ali i ostalim nemačkim rekama dok neko ne svrgne Bajern sa trona. Tim iz Minhena je deset godina unazad šampion, a i sada je ubedljivo najjači. Lajpcig bi morao da bude ponovo u samom vrhu, prošle sezone su ostavrili cilj, opet su se plasirali u Ligu šampiona, a uspeli su da osvoje i svoj prvi trofej u istoriji, trijumfovali su u DFB kupu. Tim je uglavnom ostao na okupu, pa se veruje da će Tedesko još više uigrati mlade i kvalitetne igrače. Kristofer Nkunku je proglašen za igrača godine u Nemačkoj i od Francuza se mnogo očekuje i ove sezone. Štutgart je ostao bez nekoliko bitnih fudbalera i to bi moralo da se odrazi na tim koji se spasio odlaska u baraž golom u sudijskoj nadoknadi prošle sezone. Očekujemo goropadan Lajpcig na ovom gostovanju i bar dve lopte u mreži ”Švaba”. Za tip T22+ u kladionici CircusBet dobija se koeficijent 1.73.

Oulu – Helsinki – 2 @ 1.49 u CircusBet

Zbog obaveza u evropskim kvalifikacijama Helsinki e malo zapostavio domaći šampionat i to je KuPS oberučke prihvatio. Ekipa iz Kuopija ima isti broj bodova kao i tim iz prestonice, ali i jedan meč manje, pa se HJk ne sme više kockati protiv, na papiru, slabijih ekkipa. Jedna od takvih nije Oulu, to je tim iz gornjeg dela tabele i verovatno će se plasirati u plej-of. Međutim, tu se njihove ambicije i završavaju. Mnogo više od pogleda ka vrhu njih zanima to da ih ne prestigne neki tim koji je ispod šestog mesta, a Inter zaostaje samo tri boda. Helsinki je u četvrtak odigrao fantastičan meč u mariborskom Ljudskom vrtu i pobedio šampiona Slovenije sa 2:0 u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Ako uspeju da u četvrtak sačuvaju tu veliku prednost obezbediće igranje u Evropi bar do zime, makar u Ligi konferencija, a imaće šansu i za Ligu Evrope. Zato ne treba očekivati da u Ouluu igraju punom snagom, ali će sigurno želeti da se revanširaju domaćinu za poraz iz prvog dela sezone u Helsinkiju. Naš predlog je dvojka, a za nju se u kaldionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.49.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici CircusBet iznosi 6.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.