Tiket dana tenis (ponedeljak, 08.08.2022)

Danas počinje masters u Kanadi. Ove sezone igra se u Montrealu, ali će biti oslabljen jer na njemu neće biti ni Đokovića ni Nadala ni Zvereva. Prvi nosilac je Danil Medved, prvi na ATP listi, a drugi Karlos Alkaraz. Da bi nam bilo zanimljivije gledanje, pokušaćemo sa sastavljanjem tiketa. Kvote mogu biti izmenjene u nekom trenutku.

Francisko Serundolo – Karen Hačanov – 1 @ 2.83 u Meridianbet

Pomalo nam je čudno da kladionice daju malu kvotu na trijumf Hačanova koji je samo jedno mesto bolje plasiran od Argentinca. Međutim, ne samo zbog toga, već i zbog činjenice da je Serundolo igrač koji je u naletu i ove sezone ima sjajne rezultate na svim podlogama. Istina, šljaka mu je najomiljenija, nedavno je osvojio turnir u švedskom Bastadu, što mu je bila prva ATP titula u karijeri. Najbolji rezultat na betonu ostavrio je u Majamiju ove sezone kada se probio do polufinala. Rus igra najbolje na betonu, ali ima prevelike oscilacije. Kada je raspoložen može mnogo, ali ako mu krene loše, uglavnom se loše i završi. Do sada se ova dvojica nisu sastajali, pa ne znamo šta tačno da očekujemo. Iapk, privukla nas je kvota na Serundla i smatramo da bi mogao da iznenadi Hačanova. Za jedinicu se dobija kvota 2.83 u kladionici Meridianbet.

Endi Marej – Tejlor Fric – S3 @ 2.50 u Meridianbet

Ovo je Fricova sezona, u svakom slučaju. Amerikanac je od starta sezone pokazao da želi u sam svetski vrh i već je nadomak prvih deset. Osvojio je Indijan Vels u proleće, što mu je najveći uspeh u karijeri, a posle Vimbldona, gde je igrao u četvrtfianalu, uzeo je malu pauzu sve do Vašingtona prošle sedmice. Izgleda da ga je onaj poraz od Nadala u pet setova, iako je Španac bio povređen, jako pogodio i videćemo da li je uspeo psihički da se oporavi. U Vašingtonu je ispao u drugom meču kada je predao duel Noriju u trećem setu. Možda su ovi problemi Frica prilika za Endija Mareja koji ume da igra na velikim turnirima, samo je pitanje koliko može. Britanac je i dalje veliki borac i sigurni smo da nije došao u Montreal da odmah ispadne. Na travi Marej nije bio loš ove sezone, ali se na betonu nije proslavio u Vašingtonu jer je ispao od Imera u prvom kolu. Očekujemo dug meč, a pobednik bi mogao da bude dobijen tek posle tri seta. Naš predlog je tačan broj setova, a koeficijent je 2.50 za ovaj tip u kladionici Meridianbet.

Aleks Molčan – Mekenzi Mekdonald – 2 @ 1.71 u Meridianbet

Slovak je bolje plasiran na ATP listi za nekih desetak mesta, ali je favorit u ovom duelu domaći teniser. Mekdonald igra dobro na betonu, odmah posle sezone na travi vratio se u Ameriku i već odigrao dva turnira na tvrdoj podlozi. Nije odigrao mnogo mečeva, u Atlanti je završio u drugom, a u Vašingtonu u prvom kolu. S druge strane novi pulen Marjana Vajde izbegava beton koliko mođe. Poslednji meč na ovoj podlozi odigrao je još u Dubaiju u februaru, a najbolje se oseća na zemlji. Krajem jula je u Hamburgu igrao polufinale na šljaci, ali zatim je podbacio u Umagu, porazom u drugom kolu od Karbaljesa-Baene. Smatramo da će Mekdonald uspeti da se bolje snađe na betonu u Kanadi i da će dobiti prvi međusobni duel sa Slovakom Aleksom Molčanom. Za dvojku se dobija kvota 1.71 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 12.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.