Tiket dana (ponedeljak, 08.08.2022)

Tiket dana

Posle uzbudljivog vikenda, i pre nastavka evropskim kvalifikacija, smestio se ovaj ponedeljak sa sasvim solidnom ponudom. Kvote iz tiketa mogle bi biti promenjene.

ND Gorica – Koper – 2 @ 1.95 u MaxBet

Vicešampion Slovenije ne može biti zadovoljan početkom nove sezone. Taj start nekako se nadovezao na loš završetak prethodne kada su već skoro osvojenu titulu predali u ruke Mariboru. Ako ništa drugo, ”ljubičastima” su se makar revanširali u prethodnom kolu, pobedivši ih 2:1, ali je to jedini dobar rezultat Kopra u novoj sezoni. U drugom kolu su poraženi kod ekipe Brava, a uspeli su da završe evropski ut već na prvoj prepreci, eliminisao ih je lihtenštajnski Vaduz, inače drugoligaš u Švajcarskoj. Gorica je povratnik u elitu, startovali su sjajno, pobedili Bravo na svom terenu, ali su onda vezali dva poraza, protiv šampiona Maribora na strani i Radomlja kući. Njihov jedini cilj je opstanak, dok će Koper pokušati da opet bude u vrhu tabele. Za ovaj meč predlažemo dvojku, a koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.95.

Silkeborg – Olborg – 1,2+ @ 1.98 u MaxBet

Domaćin je odlično započeo novu sezoni i ima dve pobede i jredna remi. Uspešniji od njih je samo Nordsjiland koji je ostvario maksimalan učinak. Nije nas iznenadio ovakav start Silkeborga, oni su odlično odigrali i drugi deo prethodne sezone, i čini se da su sazreli da se umešaju u borbu za najviši plasman, pošto su u plej-ofu već igrali. Ipak, treba sačekati kraj evropskih kvalifikacija i tada treba očekivati bolje rezultate FC Kopenhagena, Mitjilanda i Brondbija u domaćem prvenstvu, pošto su sada fokusirani na evropske obaveze. Olborg je startovao očajno, imaju samo jedan bod iz tri utakmice i pred ovo gostovanje nalaze se na samom dnu tabele. Posle poraza od Viborga i Kopenhagena, Olborg je u prošlom kolu osvojio prvi bod, na svom terenu su odigrali bez golova sa Horsensom. Silkeborg je efikasan, dali su sedam golova na tri meča, i očekujemo da i sada postignu bar dva, naravno u trijumf nad Olborgom. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.98.

Javor – Mladost GAT – 1x,0-2 @ 2.15 u MaxBet

Ove dve ekipe vojevale su prošle sezone u Prvoj ligi Srbije i zajedno se plasirale u elitu. Na početku sezone mnogo se bolje snašao javor, što i nije čudo jer je Mladost GAT debitant u Super ligi. Novosađani su startovali pobedom u Surdulici, ali su u naredna tri kola osvojili samo jedan bod, u gostima kod Voždovca, dok su kao domaćini poraženi u gradskom derbiju od Vojvodine i u prethodnom kolu od Čukaričkog. Taj neuspeh je doveo do smene trenera Branka Žigića, a umesto njega angažovan je Aleksandar Linta, stručnjak koji je pre toga otpušten iz Radnika. Javor je u prvom kolu ubedljivo poražen od Partizana na svom terenu, ali su u naredna tri igrali sjajno i sakupili sedam bodova. Pobedili su Novi Pazar na strani i Napredak u Kruševcu, dok su uzeli bod u Bačkoj Topoli protiv TSC-a. U prošloj sezoni Javor je pobedio Mladost na strani 2:0, dok je kraj Moravice jednom bilo bez golova, a jednom je slavila Mladost sa 1:0. Ni sada ne očekujemo puno golova, ali ne verujemo ni u poraz domaćina. Za kombinaciju 1x,0-2 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.15.

Ukupna kvota za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 8.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.