FUDBAL U SVOM NAJLEPŠEM IZDANJU: Preuzmi bonus i kladi se na… ŠTA GOD DA ZAMISLIŠ!

Period kvalitetnog fudbala je konačno pred nama! Osim što su u toku kvalifikacije za UEFA takmičenja, proteklog vikenda startovala je nova sezona u Premijer ligi, Bundesligi i Ligi 1, dok nas ove subote i nedelje očekuju utakmice prvog kola u La Ligi i Seriji A.

Dakle, trenutak je savršen da se sastavi dobitna kombinacija, a kladionica Meridian je kao i uvek tu da vam pomogne – ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije automatski dobijate bonus dobrodošlice u vrednosti od 1.000 RSD.

Jedan klik je dovoljan i bonus je vaš!

A, onda… Pored standardne sportske ponude, Meridian je u čast povratka najjačih evropskih liga za igrače spremio poseban specijal igara.

Još uvek možete iskoristiti vrhunsku ponudu i već danas se kladiti na toko osvaja prvenstvo, ko će biti najbolji strelac, a ko će ispasti iz lige na kraju sezone…

Tu su i kvote za najbolje plasirane timove – Top 6, Top 4 i Top 2, ali i za igru ko neće završiti među Top 4.

Naravno, ukoliko vam neka igra “padne na pamet”, a nema je u ponudi na sajtu meridianbet.rs i za to imamo rešenje!

Meridian vam omogućava da sami kreirate opkladu uz slobodnu igru.

Šta je tačno slobodna igra?

Slobodna igra u Meridianu pruža mogućnost da se kladite na bilo koji događaj koji zamislite, kao i da sami kreirate igru u okviru već postojećih događaja.

Na vama je samo da predložite opkladu i meridianbet.rs će vam dati kvotu – od sportskih do bilo kojih popularnih događaja: zamislite opkladu i dobićete kvotu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.