Tiket dana tenis (četvrtak, 11.08.2022)

Prvi teniser sveta Danil Medvedev već je ispao sa Rodžers kupa u Montrealu, što samo pokazuje da je tenis pravog vladara kada na turniru nema nekadašnje ”velike trojke”. Kvote iz tiketa su podložne izmenama.

Alberto Ramos Vinjolas – Hubert Hurkač – TR 0:2 @ 1.68 u CircusBet

U trećem kolu mastersa u Montrealu, trenutno deseti teniser sveta, Poljak Hbert Hurkač, igra protiv iskusnog Španca Ramosa Vinjolasa. Prvo kolo je Hurkač preskočio, a u drugom je pobedio Finca Rusuvuorija, od koga je pre samo sedam dana poražen u Vašingtonu. Tako je Poljak posledna dva meča igrao protiv istog rivala, što se ne dešava baš često. Posle neuspeha na Vimbldonu, kada je stigao kao jedan od favorita, a ispao već u prvom kolu, Hurkač je napravio pauzu sve do Vašingtona. Ramos Vinjolas je, naravno, koristio priliku da igra na šljaci, nastupao je na tri turnira posle Vimbldona, a njemu je to i omiljena podloga. Ipak, u jedinom međusobnom duelu, odigranom baš na šljaci ove sezone na mastersu u Monte Karlu, pobedio je Hurkač. Na betonu je Poljak bolji, i verujemo da je uhvatio formu pred US open. Naš predlog je pobeda u dva seta Huberta Hurkača. Za tačan rezultat kvota je 1.68 u kladionici CircusBet.

Marin Čilić – Tomi Pol – 1 @ 1.69 u CircusBet

Mada je imao dužu pauzu, Marin Čilić je u prva dva meča pokazao da nije ispao iz forme. Njega je koronavirus sprečio da igra na Vimbldonu gde bi, po prethodnim rezultatima, bio jedan od favorita. Tako je pre Montreala igrao još na turniru u Kvinsu, na travi, sredinom juna. U prva dva kola pobedio je zemljaka Bornu Ćorića i Rusa Karena Hačanova, oba puta sa maksimalnih 2:0. Tomi Pol je napravio iznenađenje u drugom kolu i zaustavio špansko ”čudo od deteta”, Karlosa Alkaraza, dok je u prvom pobedio iskusnog Vašeka Pospišila. Mnogo naporniji meč imao je Amerikanac od Hrvata juče, pa verujemo da bi to moglo da presudi u njihovom okršaju. Naš predlog je pobeda Čilića za koju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.69.

Danijel Evans – Tejlor Fric – TR 0:2 @ 2.17 u CircusBet

Fric je već ozbiljna mina na svakom turniru na betonu i protiv svakog tenisera. To što je ove godine već osvojio jedan masters na betonu u SAD, dovoljna je potvrda da će posebno opasan biti ponovo na severnoameričkom kontinentu, kako u Kanadi, tako i u Sinsinatiju nešto kasnije. U prvom kolu u Montrealu lako je eliminisao Endija Mareja, dok se juče dosta mučio sa zemljakom Frensisom Tijafoom, pobedivši ga posle preokreta. Istina, posle gubitka prvog seta sa 7:5, u naredna dva Fric je Tijafou prepustio samo pet gemova u naredna dva seta. Njegov rival, Britanac Danijel Evans, slavio je protiv Krajinovića u tri seta u prvom kolu, dok je u drugom sa dva puta po 6:4 eliminisao Andreja Rubljova. Neće Fric potceniti Evansa i verujemo da će pobediti maksimalnim rezultatom 2:0. Koeficijent za tačan rezultat ovog meča u kladionici CircusBet iznosi 2.17.

Kameron Nori – Feliks Ože-Alijasim – G+(granica 22,5) @ 1.81 u CircusBet

Derbi trećeg kola, po nama, je duel Kamerona Norija i mladog Kanađanina Ože-Alijasima. Nori je dosta lako prošao Nakašimu i Van De Zandšulpa i pokazao da ono finale iz Los Kabosa pre nekoliko dana nije slučajno. Od Kanađanina smo očekivali i nešto bolje rezultate ove sezone, posebno zbog činjenice da su Medvedev, Đoković, Nadal i još neki, preskočili mnogo turnira, ali on je sakupljao bodove i trenutno je na 11. mestu. Samo dve pozicije bolje je rangiran Nori. Ože-Alijasim je u prvom kolu bio slobodan, a u drugom je pobedio Japanca Nišioku. Njih dvojica su se sastala u Meksiku prošle nedelje, a slavio je Nori u tri seta. I sada očekujemo dug i naporan meč pa predlažemo igru na više gemova od ponuđene granice koja je na 22,5 gemova. Za (+) gemove kvota je 1.81 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 11.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.