Tiket dana (subota, 13.08.2022)

Tiket dana

Dočekasmo i maksimalnu ponudu u kladionicima. Danas će najteže biti da se izbegnu ”mine”, kojih na početku svake sezone ima najviše. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Herta – Ajntraht – x2,GG @ 2.26 u Meridianbet

Ajntraht je sezonu počeo pobedom u DFB kupu, protiv drugoligaša Magdeburga, a onda je vezao dva poraza. Kada se čuju imena ekipa od kojih su izgubili, sve je jasno, to su Bajern i Real Madrid. Dok su se protiv šampiona Nemačke malo i obrukali, posebno u prvom poluvremenu kada su primili pet golova, protiv prvaka Evrope su igrali sasvim dobro u Super kupu, ali su na kraju poraženi sa 2:0. I pored tih poraza igra Ajntrahta nam se svidela, Oliver Glasner zna šta radi i baš nas čudi odluka uprave da proda Filipa Kostića, sada kad ”Orlove” čeka i nastup u Ligi šampiona. Ipak, i bez srpskog reprezentativca Ajntraht ima sasvim dobar tim koji ne bi smeo da izgubi na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Herta je poražena u gradskom derbiju od Uniona sa 3:1, ali nijednog trenutka nije ugrozila trijumf rivala. Očigledno je pred njima još jedna teška sezona poput prošlogodišnje kada su opstanak overeili tek u baražu protiv Hamburgera, trećeplasiranog tima Cvajte. Naš predlog je dupla šansa na goste, ali uz golove na obe strane. Za x2,GG koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.26.

Brajton – Njukasl – GG @ 1.85 u Meridianbet

Lepa sedmica je protekla i na jugu i na severu Engleske. Tim sa krajnjeg juga, Brajton, pobedio je na čuvenom Old Trafordu sa 2:1 protiv Mančester junajteda, dok su ”severnjaci” na svom Sent Džejms Parku pobedili sa 2:0 novajliju Notingem Forest. Dakle, po tri boda imaju i ”Galebovi” i ”Svrake”, a ko će biti zadovoljniji posle drugog kola u Premijer ligi, videćemo nakon njihovog međusobnog duela. Brajton slavi Nemca Paskala Grosa, dvostrukog strelca u pobedi nad Junajtedom, dok su golove za Njukasl postigli Švajcarac Fabijan Šer i sjajni Kalum Vilson. Možda Njukasl ima nešto veće ambicije od Brajtona, oni su najavljivali i napad na titulu, ali gromoglasno najavljena pojačanja nisu stigla na Sent Džejms Park. Ipak, tim je dovoljno kvalitetan da napadne plasman u Evropu, a ko zna, možda se umeša i u bitku za Ligu šampiona, što je možda malo pretenciozno. Videćemo ih na prvom gostovanju, a u poznatom letovalištu nije lako igrati. Prošle sezone je ovde bilo 1:1, dok je Njukasl dobio meč pred svojim navijačima sa 2:1. Opet mislimo da će biti igre gol-gol, a u kladionici Meridianbet kvota za GG iznosi 1.85.

Milan – Udineze – 1,2+ @ 1.70 u Meridianbet

Šampion Italije odbranu Skudeta započinje na svom San Siru duelom sa ”Zebrama” iz Udina. Ozbiljan zadatak je pred četom trenera Stefana Piolija, pošto je poznato da je lakše nešto osvojiti nego odbraniti. Znaju to u gradskom rivalu Interu, ali bi glavni izazivači Milaneza u ovoj sezoni mogao da bude odlično pojačani Juventus i Roma. Videćemo šta će biti, ovo je tek prvo kolo, a verujemo da će Serija A ponovo biti najneizvesnije takmičenje od svih iz ”liga petice”. U Milan je stigao Divok Origi iz Liverpula, kao i Mesajas iz Krotonea. Ipak, najveće pojačanje je bivši fudbaler Klub Briža Čarls De Ketelare. Zlatan Ibrahimović je odlučio da ”igra još malo”, ali je on van konkurencije za ovaj meč Milan je bio dobar u pripremnom periodu, pobedio je Marsej, Volfsberger i Keln, a jedino je poražen od mađarskog Zalaegersega. Udineze je prošlu sezonu završilo na 12. mestu. Bila je to jedna mirna godina, ali sada žele makar u gornji dom. Došlo je nekoliko zanimljivih igrača iz raznil liga i klubova i trebaće vremena treneru Sotilu da sve sklopi u skladnu celinu. Prethodna tri prvenstvena duela između ove dve ekipe završena su identičnim rezultatom 1:1, ali sada smatramo da će MIlan sezonu otvoriti trijumfom. Pored jedinice ”vidimo” i dva gola u mreži golmana Silvestrija. Za 1,2+ kvota je 1.70 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 7.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.