Tiket za veče (subota, 13.08.2022)

tiket dana

Bilo je uzbudljivo popdne, ništa manje zanimljivo neće biti ni u večernjim časovima. Evo jednog predloga za praćenje, čisto da nam gledanje bude zanimljivije. Kvote mogu biti malo izmenjene.

Fejnord – Herneven – 1,4+ @ 2.40 u Meridianbet

Ekipa iz Roterdama jedna je od najzanimljivih za gledanje, ne samo u Holandiji već u celoj Evropi. Uvek igraju na gol više, ne obraćajući mnogo pažnje na odbranu svog gola. Tako je bilo i u prvom kolu kada su slavili na gotovanju kod Vitesea u Arnhemu sa čak 5:2. Herenven je podbacio na premijeri, odigrali su bez golova sa Spartom, još jednim roterdamskim timom, na svom terenu. I oni vole otvornu igru, pa uz obaveznu jedinicu dodajemo i dosta golova. Za 1,4+ koeficijent iznosi 2.40 u kladionici Meridianbet.

Dinamo Zagreb – Hajduk – x @ 3.35 u Meridianbet

Prava je šteta što se najveći derbi hrvatskog fudbala igra u predvečerje navažnijih utakmica za ova dva kluba u sezoni. Naime, Dinamo će se u sredu boriti sa norveškim Bode/Glimtom za plasman u Ligu šampiona, a Hajduk će izaći na megdan Viljarealu u pokušaju da uđe u grupe Lige konferencija. Naravno da je derbi bitan, ali biće ih još tri u sezoni, a Evropa, pogotovo za Splićane, odlazi nepovratno. Treba reći da su se već jednom sastali ”modri” i ”bili” ove sezone, u utakmici Super kupa Dinamo je slavio posle penala. U regularnom toku nije bilo golova. Ponovo ćemo pokušati sa nerešenim ishodom, koji bi i jednima i drugima bio po meri. Za x se dobija koeficijent 3.35 u kladionici Meridianbet.

Pari Sen Žermen – Monpelje – 1,GG @ 2.32 u Meridianbet

Furiozno su ”Sveci” započeli novu sezonu, u dva zvanična meča, Super kupu Francuske i prvom kolu novog prvenstva Lige 1, dali su devet, a nisu primili nijedan gol. Nant su savladali sa 4:0, a Klermon sa 5:0. Očigledno nećemo imati zanimljivu sezonu i da je ona titula Lila bila incident koji se neće skoro ponoviti, bar dok su Parižani ovako moćni, pre svega finansijski. Monpelje je počeo odlično sezonu, pobedili su Troa sa 3:2 i upisali prve bodove. U prošloj sezoni PSŽ je dva puta pobedio Monpelje, bilo je 2:0 i 4:0, a sada verujemo da bi gost mogao bar jednom da zatrese mrežu šampiona, ali to sigurno neće biti dovoljno da izbegne poraz. Pokušaćemo sa kombinacijom 1,GG, za koju se dobija kvota 2.32 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici Meridianbet iznosi 18.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.