DERBI LONDONA IZ KLADIONIČARSKOG UGLA: Registruj se, PREUZMI 1.000 RSD i sastavi pobednički tiket!

Premijer liga se igra i ovog vikenda, a sportska kladionica Meridian nastavlja da časti!

Premijer liga je startovala prethodnog vikenda, a već u drugom kolu čeka nas fantastični DERBI LONDONA, odnosno duel Čelsija i Totenhema.

Gradski derbi biće ovog vikenda jedan od najzanimljivijih mečeva, ali i borba za važna tri boda. Sezona je tek startovala, ali kako oba kluba pretenduju na visoke pozicije – pravo na kiks nemaju.

Rivalstvo koje datira od 1887. godine donelo nam je pregršt zanimljivih duela, a u poslednja četiri slavio je Čelsi. Fudbaleri Totenhema su i ovu sezonu startovali pobedom, deklasiran je Sautempton (4:1), dok su “Plavci” takođe došli do prva tri boda trijumfom nad Evertonom (1:0).

Jasno je da i jedni i drugi imaju velike ambicije ove sezone, a sportska kladionica Meridian donosi najveće kvote i za ovaj meč.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

Ako verujete u pobedu Čelsija – čeka vas kvota 2.35, a ukoliko mislite da Totenhem može da slavi na “Stamford bridžu” – iskoristite kvotu 3.15. Popularni “iks” donosi 3.40 kvotu.

A, pre toga – ukoliko ste “novi” u fudbalskom i kladioničarskom svetu – Meridian vam donosi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE!

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, te automatski dobijate 1.000 RSD BONUSA i to – BEZ USLOVA!

Dakle, svi uslovi za vrhunsko uživanje su tu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.