Tiket dana (nedelja, 14.08.2022)

Tiket dana

Sjajna ponuda je i danas na kladioničarskim listama. Treba samo pažljivo birati. Kvote koje smo predložili u tiketu mogu se kasnije menjati.

Salernitana – Roma – 2,2+ @ 1.72 u Mozzartbet

Dosta se već govorilo o Rominim pojačanjima ovog leta i svi već očekuju da Žoze Murinjo dovede ‘Vučicu” do Skudeta, kao što je to pre deceniju uradio sa Interom. Naravno da nije dovoljno samo nagomilati nove igrače, već u timu stvoriti pobedničku hemiju, a Portugalac je to, bar ranije u karijeri, dosta dobro radio. Najviše je odjeknuo dolazak Paola Dibale, ali su sjajna pojačanja i Vajnaldum i Nemanja Matić. Iz kluba je otišao Veretu, pitanje je šta će biti sa Zaniolom, ali je Roma, definitivno, jača. Salernitana će ponovo juriti opstanak, prošle sezone su imali mnogo sreće pošto ih ni poraz na svom terenu od Udinezea nije preskupo koštao zahvaljujući tome što Kaljari nije pobedio, pa je ekipa iz Sardiniji ispala u Seriju B. Pojačao se i tim iz Salerna, došao je Bradarić iz Lila, tu je Bonacoli iz Sampdorije, ali Rimljani ne bi smeli da kiksiraju na prvom gostovanju u sezoni na mestu gde su prošle pobedili sa 4:0. Uz dvojku verujemo i u dva gola gostiju, a za 2,2+ koeficijent iznosi 1.72 u kladionici Mozzartbet.

Jang Bojs – Servet – 1x,0-3 @ 1.77 u Mozzartbet

U Bernu se sastaju dve ekipe koje još nisu poražene u aktuelnoj sezoni. Servet je bez poraza u četiri kola švajcarske Super lige, dok je Jang Bojs, pored prvenstva, neporažen i u Evropi, a odigrao je u kvalifikacijama već četiri meča. Na četiri evropske utakmice ”mladi momci” nisu primili gol, dok im se mreža u Super ligi zatresla samo jednom. Jedan gol primio je i Servet na četiri utakmice, pa nam, bar na prvi pogled, izgleda da su ovo dva tima sa granitnim odbranama. Ekipa iz Ženeve je prijatno iznenađenje, imaju dve pobede i dva remija, a taj jedini gol primili su na gostovanju u Bazelu kada je bilo 1:1. U prošlom kolu su se dosta mučili sa debitantom Vinterturom, ali su u finišu postigli gol za tri boda. Efikasnost je problem Serveta, na četiri meča dali su samo tri gola, a sa koja su osvojili čak osam bodova. Jang Bojsi su prošle sedmice igrali bez golova sa Bazelom i verujemo da je takav ishod srušio mnogo tiketa. U četvrtak Jang Bojsi igraju prvi plej-of meč za plasman u Ligu konferencija, a protivnik im je belgijski Anderleht. Ovde je domaćin favori, ali ćemo se ograditi i nerešenim rezultatom, uz malo golova. Za kombinaciju 1x,0-3 koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.77.

Kadiz – Sosijedad – x2,0-2 @ 1.92 u Mozzartbet

Izabralis mo i jedan meč iz španske La Lige, mada je dosta nezahvalno igrati utakmice prvog gola. Ono što znamo o Sosijedadau je to da će i četvrtu uzastopnu sezonu na klupi sedeti Imanol Alguasil, a da su stigli Japanac Kubo, igrač koji je bio pod ugovorom sa Realom iz Madrida, ali je uglavnom vreme provodio na pozajmicama. Mohamed Ali Čo je stigao iz Anžea za 12, a Brajs Mendes iz Selte za 15 miliona evra. Baskiju su napustili Vilijam Žoze, te Zaldua i Garidi. Upravo je Đozep Zaldua novi fudbaler Kadiza, prvog rivala Sosijedada, ali od ostalih pojačanja sve je to dosta tanko i ovu ekipu očekuje još jedna žestoka borba za opstanak. U dve prethodne godine, od kada su opet u Primeri, fudbaleri Kadiza bolje su igrali na strani, pa su često uspevali da iznenade mnogo jače rivale, dok su bodove u Kadizu prosipali bez mere. Ne očekujemo ni da na startu nove sezone upišu trijumf, Real Sosijedad je čvrst tim, a pored duple šanse na goste očekujemo i mali broj golova. Za x2,0-2 koeficijent je 1.92 u kladionici Mozzartbet.

Salcburg – Volfsberger – 1,3+ @ 1.52 u Mozzartbet

”Bikovi” su najveći favoriti prvenstva i jure ka još jednoj titulu u austrijskoj Bundesligi, a to je lako zaključiti i pored činjenice da je odigrano tek tri kola, a oni su jednom i poraženi. Realno, Salcburg je davno prevazišao kvalitet austrijskog fudbala, od trenutka kada je Red Bul uneo kapital u klub iz Mocartovog grada, i niko nije uspeo da ih od tada skine sa trona. Bilo je nekih pokušaja Rapida i LASK-a, možda i Šturma, ali se na kraju uvek isto završavalo. U prva tri kola Salcburg je pobedio Austriju i Hartberg, a poražen je u Gracu od Šturma. Trenutno su treći, ispred njih su Rapid i LASK, pa smo sigurni da ništa neće prepustiti slučaju u duelu sa Volfsbergerom. Gosti su bez pobede u prva tri kola, nakon dva remija , sa Šturmom i Altahom, katastrofalno su poraženi na svom terenu od LASK-a. Na drugoj strani uspeli su da se plasiraju u plej-of za Ligu konferencija, eiminisali su maltešku Gziru i njihov poslednji rival pred potencijalni odlazak u grupnu fazu je norveški Molde, vrlo jak protivnik. Salcburg će slaviti u ovom meču, tu dieleme nema, a očekujemo i bar tri gola na meču. Za 1,3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet je 1.52.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 8.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.