PARTIZAN NA POPRAVNOM: Crno-bela četa pred malteškim izazovom – podrži srpski tim i preuzmi BONUS BEZ USLOVA!

Fudbaleri Partizana dočekuju Hamrun u kvalifikacijama za Ligu konferencija, a Meridian donosi vrhunski bonus bez uslova!

Takmičarska godina je tek startovala, a fudbaleri Partizana već traže spas ove sezone.

Loši rezultati u domaćem šampionatu, kao i eliminacija iz kvalifikacija za Ligu Evrope, prinudili su čelnike Partizana na velike rezove, odnosno odlaske Ivice Ilieva i trenera Ilije Stolice, ali…

Premalo je vremena prošlo od smene trenera da bi se došlo do zaključka, međutim crno-beli su se mučili protiv Mladosti GAT i jedva izborili pobedu, tako da su navijači sa pravom pesimistični.

Ono što je dodatan problem jeste što Partizan nastavlja takmičenje i u Evropi, odnosno kvalifikacijama za Ligu konferencija, a tamo ih čeka malteški Hamrun. Ko je malteški tim?

REGISTRUJ SE – PREUZMI 1.000 RSD BEZ USLOVA!

To je ekipa koja je ispisala istoriju kao prvi tim sa Malte koji je stigao do plej-ofa kvalifikacija nekog evropskog takmičenja. Nastali su u godini u kojoj slave 100 leta svog postojanja eliminisani od tima koji je do ovog leta odigrao samo 18 evropskih utakmica. Poslednju 1993. godine.

A, kada se radi o igračkom kadru? Prava legija stranca! Tu su tri Brazilca, zatim Portugalci, Hrvati, Argentinci, pa i igrači iz Konga, Gambije, Zelenortskih ostrva, kao i dvojica Srba: štoper Ognjen Bjeličić, koji je do skora igrao upravo za Radnički, te napadač Igor Nedeljković.

Najbolji strelac tima je Maltežanin Metju Gulamir sa tri gola, uključujući i poslednji u Sofiji u četvrtak uveče, a dva je postigao Brazilac Džoni. Ipak, heroj u istorijskom podvigu u Sofiji bio je golman Henri Bonelo koji je odbranio dva jedanaesterca u penal seriji.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 1.000 RSD BEZ USLOVA!

Dakle, Hamrun ima i te kako zanimljiv tim, a ostaje da vidimo kako će se “Parni valjak” snaći protiv njih.

Jasno je da je Partizan favorit, a to misle i bukmejkeri sportske kladionice Meridian, koji donose kvotu 1.25 na pobedu crno-belih.

A, pre toga – ukoliko niste do sada, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan bonus dobrodošlice od 1.000 RSD i to – BEZ USLOVA!

Dakle, pravila su jednostavna: podrži Partizan i odigraj pobednički tiket!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.