Tiket dana tenis (četvrtak, 18.08.2022)

Počelo je sa iznenađenjima i u Sinsinatiju. Nadal je jurio prvo mesto a ispao je na prvoj prepreci, pobedio ga je Borna Ćorić, trenutno teniser ispod 150. mesta na ATP listi. Ispali su i Nik Kirjos, Hubert Hurkač i Kasper Rud. I danas očekujte neočekivano. Kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Stefanos Cicipas – Dijego Švarcman – TR 2:0 @ 1.74 u Meridianbet

Evo prilike za Grka da dođe do druge velike titule ove sezone. Do sada je osvojio dve, ona na Majorci je iz Serije 250, a osvojio je već jedan masters, onaj prvi u sezoni u Monte Karlu. U Kneževini je slavio na šljaci, a na balearima na travi, pa bi mu dobro došla jedba titula na betonu, pogotovo pred finiš sezone u kome se igra samo na ovoj podlozi. Cicipasa inspirišu atraktivne lokacije, što Sinsinati svakako nije. Juče je pobedio Filipa Krajinovića, a biće favorit i protiv Dijega Švarcmana koji svoje šanse čeka, i koristi ih,, iskuljučivo na zemlji. Cicipas je pao na sedmo mesto, i to mu neće prijati zbog žreba za US open. Švarcman je u prva dva meča pobedio Molčana i Karaceva, a oba duela igrana su u tri seta. Pobednik duela igraće u četvrtfinalu protiv domaćeg tenisera, a ostaje da se vidi da li će to biti Izner ili Korda. Naš predlog je pobeda Cicipasa u dva seta, za tačan rezultat 2:0 kvota je 1.74 u kladionici Meridianbet.

Sebastijan Korda – Džon Izner – G+ (granica 25,5) @ 1.85 u Meridianbet

Gorostasnoi Džon Izner napravio je iznenađenje u drugom kolu i pobedio Poljaka Huberta Hurkača, finalistu mastersa u Montrealu prošle sedmice. Bio je to okršaj kakav smo i očekivali, igra više gemova došla je posle dva seta koja su igrana u taj brejku. I sada, u duelu sa Sebastijanom Kordom, sinom nekada poznatog češkog tenisera Petra Korde, očekujemo taj brejkove. Teško je očekivati da Izner nekom uzme brejk na betonu, ali je još teže njemu oduzeti servis. Korda je pobedio dva dobra igrača na početku ovog mastersa, prvo Karena Hačanova, a onda i Frensisa Tijafoa. Izner je pre Hurkača izbacio Bonzija. Opet igramo više gemova, granica je ponovo na 25,5, a za (+) kvota je 1.85 u kladionici Meridianbet.

Marin Čilić(+1,5) – Karlos Alkaraz – H1 @ 2.00 u Meridianbet

Možda nam se čini, ali je mladi Španac u malom padu forme. On jeste napravio ogromne stvari ove sezone, stigao do dva mastersa, ali na grend slemovima nije bio toliko uspešan. Poslednju priliku, za ovu sezonu, imaće u Njujorku, a turnir u Sinsinatiju je generalna proba za to takmičenje.U Montrealu je podbacio i ispao od Tomija Pola, ali je već na 4. mestu na ATP listi. Ovde je bio slobodan u prvom kolu, u drugom je pobedio Mekdonalda, koji mu je oduzeo samo pet gemova. Čilić je morao da igra dva meča do osmine finala, Hrvat je savladao Munara u dva i Rusuvuorija u tri seta. Momak iz Međugorja je malo umoran, ali će prižiti maksimum protiv Alkazara od koga je mnogo iskusniji. Očekujemo da Čilić uzme barem set protiv Alkaraza, a kvota za H1 u kladionici Meridianbet iznosi 2.00.

Feliks Ože-Alijasim – Janik Siner – S3 @ 2.25 u Meridianbet

Često ćemo u budućnosti gledati okršaje ove dvojice tenisera. Radi se igračima koji spadaju u najmlađe i najdarovitije u novoj generaciji, ali sa već zavidim brojem ”pređenih kilometara”. Kanađanin je trenutno na 9. a Italijan na 12. mestu na ATP listi, ali neće proći mnogo vremena dok obijica ne budu u Top 5. Siner je morao da igra dva kola do osmine finala, pobedio je Kokinakisa u tri seta, dok mu je Miomir Kecmanović predao meč u drugom setu kod vođstva Italijana od 1:0 i 3:1. Ože-Alijasim je preskočio prvo kolo dok je u drugom bio ubedljiv protiv Australijanca Aleksa De Minora. Ovo je drugi međusobni okršaj ove dvojice, a prvi je, u Madridu ove sezone, dobio Kanađanin. Naš predlog je dug meč, a pobednik će se dobiti u tri seta. Za igru tačan broj setova S3 kvota je 2.25 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 14.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.