Tiket dana tenis (petak, 19.08.2022)

Na mastersu u Sinsinatiju, večeras i noćas po srednjeevropskom vremenu, igraju se mečevi četvrtfinala. Ovoj turnir uvek je generalna proba za poslednji grend slem u sezoni US open. Kvote mogu biti neznatno izmenjene.

Danil Medvedev – Tejlor Fric – G+ (granica 22,5) @ 1.75 u MaxBet

Medvedev je ispadanje Nadala još u drugom kolu sačuvao prvo mesto na ATP listi sve do završetka US opena. Naravno da je za Rusa to nedovoljno u ovom trenutku, pogootovo jer je morao da propusti prethodni grend slem. U Njujorku će braniti titulu osvojenu prošle godine protiv Đokovića, a svoju jedinu do sada na nekom od četiri najveća turnira. U Montrealu je izgubio u svom prvom meču od Kirjosa, a ovde u Sinsinatiju je u dva seta pobedio Van De Zandšulpa i Šapovalova. Sada će imati najteži posao, rival mu je odlični Tejlor Fric, teniser koji već ima jedan masters na betonu ove sezone. Fric je igrao tri kola do četvrtfinala, Baeza je ubedljivo pobedio, nije imao mnogo uka ni sa Kirjosom, ali ga je Rubljov baš namučio. Protiv drugog Rusa će biti još teže, a naš predlog je igra na više gemova. Granica je na 22,5, a za (+) koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.75.

Stefanos Cicipas – Džon Izner – G+(granica 25,5) @ 1.87 u MaxBet

Iskusni Amerikanac kao da popije čarobni napitak kada igra na svom kontinetu u svojoj zemlji. I sada igra sjajno, do četvrtfinala Izner je izbacio Bonzija, Hurkača i Kordu, a sva tri duela dobio je u tri seta. Teško je Izneru oduzeti servis na betonu, skoro nemoguće, ali se ni on ne ističe preterano brejkovima. Cicipas ima pobedničke ambicije u Sinsinatiju, a to je potvrdio i igrama protiv Krajinovića i Švarcmana. Izner će biti najteži rival, a još jednom predlažemo (+) gemove ukupno. Granica je ponovo na 25,5 gemova, a pošto je prethodna dva puta dolazio ovaj predlog, nadamo se da će i sada. Za (+) gemove kvota je 1.87 u kladionici MaxBet.

Feliks Ože-Alijasim – Borna Ćorić – 1 @ 1.50 u MaxBet

Hrvat je na putu velikog povratka. Zbog operacije ramena Borna Ćorić je propustio dobar deo sezone, ai čini nam se da je tek sada počeo da vraća formu. Pao je ispod 150. mesta na ATP listi, ali koristi zaštićeni ranking da bi mogao da igra na najvećim turnirima. Posle Sinsinatija ga očekuje ozbiljan napredak, ali će i dalje biti daleko od svog najboljeg plasmana u karijeri, kada je bio 12. igrač sveta. Ćorić je već eliminisao Muzetija, Nadala i Bautistu-Aguta, ali smatramo da je, u ovom trenutku, Feliks Ože-Alijasim najteži protivnik. Kanađanin je igrao dva kola, prvo je preskočio, a pobedio je dva ozbiljna igrača, Aleksa De Minora i Janika Sinera. Po nama je Ože-Alijasim favorit i očekujemo njegovu pobedu. Za jedinicu se u kaldionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 1.50.

Karlos Alkazar – Kameron Nori – TR 2:0 @ 1.88 u MaxBet

Nori je imao lak posao u prošloj rundi sa senzacijom ovog turnira, domaćim teniserom Benom Šeltonom, kome je dozvolio samo dva gema. Ne treba potceniti taj rezultat jer je Šelton pre toga izbacio Sonega i Ruda. Britanac je u prva dva kola pobedio Holgera Runea i Endija Mareja, sa kojim je imao baš težak meč. Karlos Alkaraz je rano ispao na turniru u Montrealu, tamo ga je izbacio Tomi Pol, a u Sinsinati je stigao sa oreolom jednog od favorita. To je pokazao u mečevima sa Mekdonaldom i Čilićem, koje je dobio u dva seta.Protiv Hrvata mučio se samo u prvom, ali ga je dobio u taj brejku. Tri puta su se sastajali Nori i Alkazar u prethodnih nešto više od godinu dana. Na prošlom US openu slavio je Španac u tri seta, a bolji je bio i u Indijan Velsu i Madridu na mastersima. Predviđamo još jedni pobedu mladog Španaca i to u dva seta. Za tačan rezultat 2:0 kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.88.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet 9.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.