MUKAMA JE DOŠAO KRAJ: Pao si tiket zbog jednog para? Ne brini, Meridian te svakako časti!

Sportska kladionica Meridian ne prestaje da čašćava čak i onda kada tvoj tiket nije dobitan!

Lige petice su tu, utakmica je toliko da verovatno ne stižete sve da ih ispratite, ali sigurni smo da stižete da odigrate tiket i prognozirate pobednike.

Sudeći prema letnjem prelaznom roku i početku liga, odnosno iznenađujućih kikseva nekih favorita, jasno je da nas čeka vrlo uzbudljiva sezona i da je fudbal ponovo glavna tema.

Naravno, uz sve to uvek ide i druga najvažnija sporedna stvar, a to je online kladjenje. Vrhunska zabava za sve ljubitelje fudbala i prilika da se zabave i obogate!

Sve dok ne padnu tiket na jedan par… Ili je tako barem bilo do sada.

Koliko puta ste samo ostali bez dobitka zbog jednog para? I verovatno pomislili kako nemate sreće… E, sada je tim mukama kraj! Dakle, vaše molbe su uslišene i sada svi tiketi koji sadrže jedan par koji nije prošao dobijaju fantastičan bonus!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS OD 1.000 RSD!

Gde to ima? U Meridianu!

O čemu se tačno radi? O tome danema potrebe da brinete ukoliko vam je tiket nedobitan zbog jednog para, jer čeka vas bonus! Bonus se obračunava po sistemu – množi se broj pogođenih parova sa uplatom na tiketu.

Pravila su jednostavna – kad padne par, pada i bonus!

Detalje pronađite OVDE, a onda se prepustite čarima fudbala i najvećim kvotama, koje vas čekaju u Meridianu!

A, ukoliko niste član Meridian družine – ne brinite, registrujte se u samo par koraka i automatski dobijate fantastičan bonus dobrodošlice od 1.000 RSD i to BEZ USLOVA!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.