Tiket za veče (nedelja, 21.08.2022)

tiket dana

Biće večeras zanimljvih utakmica, pa da proverimo šta nam je preostalo. Kvote koje su u tiketu mogle bi biti neznatno izmenjene.

Atalanta – Milan – GG3+ @ 1.90 u Mozzartbet

Oba tima odlično su započela sezonu. Atalanta je slavila u Đenovi protiv Sampdorije, dok je Milan napunio mrežu Udinezea i pored činjenice da su ”Zebre” prve povele. Prvenstvo je dugo, ali se može već sada reći da će i Atalanta i aktuelni šampion Milan biti u najužem krugu kandidata za Skudeto. Pred nama je još jedna uzbudljiva sezona u Seriji A, a na nama je da je pratimo i uživamo. U prethodnoj sezoni MIlan je dobio oba prvenstvena duela protiv Atalante, a onaj u Bergamu bio je sjajn i završio 3:2 za goste. Očekujte golove i sada, ukupno bar tri, a verujemo da će se mreže tresti iza oba golmana. Predlog je GG3+ a koeficijent za njega u kladionici Mozzartbet iznosi 1.90.

Hajduk – Lokomotiva – GG3+ @ 2.10 u Mozzartbet

U nezgodnom trenutku po Hajduk a Poljud dolaze zagrebački ”Lokosi”. Splićani su vezali tri uzastopna poraza, od kojih je jedino onaj prvi od Gimaraeša nebitan, tačnije doneo im je prolaz u plej-of ua Ligu konferencija. Usledilo je gostovanje na Maksimiru i baš neugdan poraz od Dinama od 4:1 i pored činjenice da je Hajduk rešio prvo poluvreme u svoju korist. U četvrtak je Hajdum igrao u Viljarealu, i tamo je prvi poveo, ali je na kraju ”Žuta podmornica” slavila sa 4:2. To nije nenadoknadiva prednost, ali se mora priznati da su Španci jači tim i eventualni trijumf bio bi jedan od najznačajnih Hajdukovih u bogatoj i dugoj istoriji. Lokomotiva bi mogla da iskoristi okupiranost domaćina tim duelom i možda osvoji prvi bod na strani ove sezone. ”Lokosi” su dobili na svom terenu Rijeku i Osijek, timove iz vrha tabele, ali su na strani sva tri puta poraženi, ali su na svakom gostovanju dali bar gol. Očekujemo da to urade i na Poljudu, pa je predlog GG3+ sa kvotom 2.10 u kladionici Mozzartbet.

Al Ahli – Ismaili – 1,2+ @ 1.97 u Mozzartbet

Finalista afričke Lige šampiona neće osvojiti titulu u Egiptuu. Ona je rezervisana za ekipu Zamaleka koja tri kola pre kraja ima sedam bodova više od drugoplasiranog Piramidsa, a čak 12 od Al Ahlija, koji ima i ovaj zaostali meč. U slučaju očekivanog trijumfa nad Ismailijem Al Ahli će stići na dva boda zaostatka za Piramidsm, a to drugo mesto izuzetno je važno zbog činjenice da dve prvoplasirane ekipe idu u Ligu šampiona. Al Ahli je preskako mnoge utakmice u prvenstvu zbog obaveza u elitnom afričkom klupskom takmičenju, ali po odigravanju zaostalih mečeva nije uspeo da nadoknadi minus u odnosu na gradskog rivala Zamalek. Ismaili se nalazi na 11. mestu i nema neke veće ambicije do kraja ove sezone. Jedinica je izvesna, a kvozu ćemo pojačati sa dva gola domaćina. Za 1,2+ koeficijent u kladionici Mozzarbet je 1.97.

Stjarnan – Akurejri – GG3+ @ 1.70 u Mozzartbet

Obe ekipe trebalo bi da izbore plasman u plej-of, odnosno da budu u gornjem delu tabele posle 22 regularna kola. Ipak, Akurejri je trenutno na drugom mestu i ima priliku da ozbiljnije ugrozi vodeći Breidablik. Zaostatak je šest bodova, što nije malo, ali nije ni mnogo pošto je i Breidablik počeo da gubi bodove. U poslednjih šest kola Akurejri je pobedio pet puta, a izgubio samo od Rejkjavika i to na svom terenu. Stjarnan je taman krenuo sa boljim igrama, vezao četiri meča bez poraza, a onda je doživeo katastrofu u duelu sa Valurom od koga su u prošlom kolu izgubili sa 6:1. U prvom delu sezone Stjarnan je slavio kao gost kod Akurejrija sa 2:0, ali su sada gosti ovde blagi favoriti. Najigurniji su golovi, a naš predlog je igra GG3+ sa koeficijentom 1.70 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 13.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.