Tiket dana (sreda, 24.08.2022)

Tiket dana

Posle večerašnjih utakmica saznaćemo sve učesnike ovogodišnje LIge šampiona. Preostala su još samo tri meča kvalifikacija. Kvote iz tiketa mogle bi biti promenjene.

Dinamo Zagreb – Bode/Glimt – 1x,4+ @ 3.25 u Meridianbet

Prvi meč na severu Norveške nije obliovao golovima, ali ni povoljnim prilikama. Domaćin je iskoristio jednu svoju, dok je Dinamo najbolju imao u finišu kada je Petković, iz više nego povoljne pozicije, promašio gol. Prvak Norveške dolazi u Maksimir sa golom prednosti i to ne garantuje prolazak u grupnu fazu Lige šampiona. Za njih bi bio težak udarac da pokleknu sada, kada su nadomak cilja, a krenuli su od prvog kola kvalifikacija. Bode je već eliminisao Ki Klaksvik, Linfild i Žalgiris, ali je Dinamo znatno kvaliteniji tim od sva tri pomenuta. Zagrepčani su igrali jedno kolo kvalifikacija manje, prvo su preskočili, a onda su bili uspešniji od makedonskog Škupija i bugarskog Ludogoreca. Poraz u Bodeu bio je Zagrepčanima prvi u kvalifikacijama ove sezone, dok je Bode već gubio od Farana i Severnih Iraca. U glavnom gradu Hrvatske Dinamo je favorit, ali ne bismo unapred otpisivali Bode/G,imt, koji može opasno da ugrozi domaću odbranu koja je i protiv Škupija i protiv Ludogoreca pokazala da je ranjiva. Naš predlog je kombinacija duple šanse na domaćina i dosta golova, pošto će u svakom trenutku jedan od rivala biti nezadovoljan trenutnim rezultatom. Za 1x,4+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 3.25.

Trabzon – FC Kopenhagen – GG3+ @ 2.21 u Meridianbet

Danski šampion u potpunosti je nadigrao turskog prvaka na svom Parkenu pre sedam dana. Krajnjim rezultatom mnogo zadovoljniji može biti Trabzon, pošto je postigao gol u finišu meča i sada, pred revanš u Istanbulu, ima samo gol zaostatka. Mogao je Kopenhagen mnogo bolje da prođe, imali su dva gola viška i bolje su igrali, ali neopreznost desetak minuta pre kraja i Bakasetas je smanjio na 2:1. I Trabzon i Kopenhagen, kao prvaci svojih zemalja, igraju samo u poslednjem kolu kvalifikacija, s obzirom da su ove dve zemlje visoko na UEFA listi, ali ne dovoljno da imaju direktnog učesnika elitnog takmičenja. Trabzon je željan evropskih mečeva, dugo su bili u senci ostalih turskih velikana i sve će učiniti da nadokande prednsot Danac i odu u Ligu šampiona. Opasnost vreba iz kontranapada, a za pohvalu turskom šampionu nije rezultat meča sa Antalijom u kome su poraženi sa čak 5:2, ali je taj meč za njih bio mnogo manje značajan od ovog. Naš predlog su golovi, a kad ih je u prvom meču bilo tri, biće toliko barem i u revanšu. Za GG3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.21.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 7.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.