SASTAVI TIKET ZA ČISTU PETICU: Top lige i 1.000 RSD BONUSA – idealna kombinacija za milionski dobitak!

I ovog vikenda očekuju nas vrhunske utakmice, ali i još bolja ponuda u sportskoj kladionici Meridian!

Ovo leto bilo je izuzetno “vrelo” kada se radi o fudbalskim transferima, a pod istom temperaturom otvorene su i Lige petice.

Gotovo mesec dana je prošlo od početka najjačih liga i do sada smo imali priliku da vidimo na delu prave fudbalske majstore u novim sredinama. Erling Haland se u Mančester sitiju tek zagreva, dok je Robert Levandovski već pokazao da će mu mesto u srtartnoj postavi Barselone biti “zagarantovano”.

Naravno, ne smemo zaboraviti ni “srpsku” Seriju A, gde je Dušan Vlahović nastavio da “rešeta”, a verujemo da će sjajnu formu pokazati i Filip Kositć, Nemanja Radonjić i brojni drugi srpski igrači.

Prema tome, i ovog vikenda očekuje nas pravi fudbalski spektakl širom Evrope, a u skladu sa tim – kladionica Meridian pripremila je novi serijal najvećih kvota!

Znamo da ste navikli da sve uslove za online kladjenje nađete na jednom mestu, a tako je i ovog puta! Za početak, Meridian vam donosi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 1.000 RSD, a sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji.

Dakle, samo jedan klik vas deli od bonusa bez uslova!

A, onda…

Samo prepišite naš tiket i – verujemo da ćete biti srećne ruke!

Evo nekoliko predloga:

Lacio – Inter, dvojka 1.95

Betis – Osasuna, kec 1.95

Arsenal – Fulam, kec 1.35

Mančester siti – Kristal Palas, kec 1.20

Juventus – Roma, kec 2.40

Herta – Borusija Dortmund, dvojka 1.75

Kompletnu ponudu za Lige petice pogledajte na sajtu meridianbet.rs, izbor je širok, a vama prepuštamo da dopišete još neki par.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.