Najava i analiza: Serija A, 3. kolo: Derbi u Torinu, težak posao za Inter, Napoli ide na “Artemio Franki”!

Od petka su na programu mečevi trećeg kola italijanske Serije A, u kom nas očekuje baš dosta uzbuđenja. Derbi kola se igra u Torinu gde će Juventus dočekati Romu, a ništa manje zanimljivo neće biti ni u prestonici Italije, pošto će Lacio na Olimpiku ugostiti Inter.
Aktuelni šampion Milan ne bi trebalo da ima previše problema na domaćem terenu protiv Bolonje, a od ostalih susreta treba izdvojiti i susret u Firenci gde će Viola ugostiti Napoli koji igra fenomenalno na startu šampionata.

Monca – Udineze – 1 @ 3.10 u CircusBet

Premijerni duel trećeg kola se igra u Monci gde će istoimena ekipa koja je godinama unazad neuspešno pokušava da dođe do plasmana u Seriju A dočekati Udineze.
Nažalost nakon prva dva kola tim na čijem čelu se nalazi legendarni Silvio Berluskoni se nalazi na poslednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova, uz gol razliku 1:6.
Sa druge strane, Udineze takođe ne može da se pohvali dobrim partijama na startu šampionata, a u prošlom kolu su Zebre remizirale na svom terenu protiv Salernitane kada nije bilo golova.
Vrlo lako se može desiti da Monca na ovom meču upiše prvi trijumf u šampionatu pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 3.10.

Lacio – Inter – 1X @ 1.97 u Mozzartbet

Petak nam donosi prvi derbi ovog kola, pošto će Lacio na svom terenu ugostiti Inter. Treba naravno napomenuti podatak da na tri poslednja susreta između ova dva tima Neroazuri nisu uspeli da ostvare trijumf, što je podatak koji će bez ikakve sumnje obradovati sve navijače Lacija.
U prošlom kolu su Rimljani samo remizirali na gostovanju kod Torina, dok je Inter odigrao jednu fenomenalnu partiju na svom terenu protiv Specije i slavio rezultatom 3:0, a ponovo smo imali prilike da vidimo tandem Lukaku – Lautaro Martinez, koji je pre dve godine harao italijanskim fudbalom.
Kao što smo već napomenuli, Inter jako teško dolazi do bodova u Rimu i mišljenja smo da Lacio neće izgubiti ovaj duel pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X koju Mozzartbet plaća sa sjajnom kvotom 1.97.

Kremoneze – Torino – 3+ @ 1.96 u Meridianbet

Kremoneze se vratio posle dosta vremena u Seriju A, a svakako da će ovaj tim učiniti sve da opstane u društvu najboljih.
U prva dva kola ova ekipa je pokazala dosta hrabrosti pošto je doživela tesne poraze na dva izuzetno teška gostovanja, i to prvo kod Fiorentine a onda i kod Rome.
U goste im dolazi Torino koji je u prošlom kolu uspeo da odoli Laciju na domaćem terenu, dok su u prvom kolu Nemanja Radonjić i drugari slavili na gostovanju kod Monce, kada je bilo 1:2.
Sve ide ka tome da će nam ovaj meč doneti dosta golova, pa je logično da probate sa igrom 3+ za koju je Meridianbet pripremio kvotu 1.96.

Juventus – Roma – GG @ 1.83 u Maxbet

Najveći derbi trećeg kola italijanske Serije A se igra u Torinu gde će Juventus ugostiti Romu. Izabranici Masimilijana Alegrija su u prošlom kolu podsetili sve svoje navijače na očajne partije iz prošle sezone, pošto su Bjankoneri samo remizirali na gostovanju kod Sampdorije, a taj duel u Đenovi je završen bez golova, iako moramo napomenuti da je Juve imao daleko bolje prilike u odnosu na domaćina.
Ovog puta četu Masimilijana Alegrija očekuje izuzetno težak zadatak pošto im u goste dolazi Roma koja je za sada maksimalna, pošto su Rimljani na dva meča ostvarili dve minimalne pobede i trenutno se nalaze na deobi prvog mesta na tabeli.
Juve mora da ide na pobedu, a mišljenja smo da ni Vučica neće ostati dužna zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju Maxbet plaća sa kvotom 1.83.

Milan – Bolonja – 3+ @ 1.61 u Meridianbet

I pored ogromnog broja šansi na gostovanju u Bergamu, fudbaleri Milana nisu uspeli da slave protiv Atalante, koja je ruku na srce prva i došla do vođstva na tom susretu.
Bilo kako bilo, aktuelni šampion je odigrao jedan sjajan meč na jednom od najtežih gostovanja u ligi, i sigurno je da će Rosoneri imati prilike da nadoknade ta dva boda, koja su po svemu sudeći i zaslužili.
U goste im dolaze izabranici Siniše Mihajlovića koji su na dva odigrana susreta osvojili jedan bod, pošto su u prvom kolu poraženi na gostovanju kod Lacija, da bi u prošlom kolu u jednom sjajnom meču koji je odigran na stadionu “Renato Dal’ Ara” ovaj tim remizirao sa Veronom kada je bilo 1:1.
Milan je apsolutni favorit, a pored toga meč na San Siru bi morao da nam donese i dosta golova. Kladionica Meridianbet igru 3+ ceni sa kvotom 1.61.

Specija – Sasuolo – G2+ @ 1.90 u CircusBet

Specija će bodove u borbi za opstanak pokušati da sakuplja na domaćem terenu, a najbolji pokazatelj za to je i meč prvog kola u kom je ova ekipa slavila protiv Empolija, kada je bilo 1:0.
Ipak u prošlom kolu je tim iz Ligurije moramo reći i očekivano poražen na gostovanju kod Intera, a taj susret na “Đuzepe Meaci” je završen rezultatom 3:0.
Sasuolo je sa druge strane poznat kao tim koji igra za gol više, međutim to na startu šampionata nije slučaj pošto je ekipa iz Ređo Emilije do sada postigla samo samo jedan gol i to u prošlom kolu kada su na svom terenu savladali Leće sa 1:0.
Ipak, poznato je sa kakvim napadom raspolože Sasuolo, a mišljenja smo da ćemo to najbolju priliku imati da vidimo na gostovanju kod Specije, pa vam savetujemo sa igrom da gost daje dva ili više golova, za šta je CircusBet pripremio koeficijent 1.90.

Salernitana – Sampdorija – 1 @ 2.50 u Mozzartbet

Poznato je da je Salernitana prošle sezone na jedan neverovatan način uspela da opstane u društvu najboljih, a svakako da će primarni cilj i ovog puta biti opstanak u Seriji A.
Trenutno se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je tim iz Salenta uspeo da odoli na teškom gostovanju kod Udinezea kada nije bilo golova.
Što se tiče Sampdorije, deluje da Đenovljanima predstoji teška sezona, a utisak je da je klub morao dosta bolje da reaguje u letnjem prelaznom roku, kada osim Đuričića praktično nije bilo nekih zvučnijih pojačanja.
Sve to bi mogla da iskoristi Salernitana, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju Mozzartbet ceni sa kvotom 2.50.

Verona – Atalanta – 3+ @ 1.67 u Meridianbet

Teško će Verona uspeti da ponovi prošlu sezonu, mada mora se priznati da je ovaj tim i dalje šokiran odlaskom Igora Tudora koji je pre samo nekoliko sedmica prešao u Marsej.
Nakon dva odigrana kola ekipa iz grada ljubavi se nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
Atalanta je sa druge strane rešena da ponovo dođe do plasmana na mesto koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, a u prošlom kolu je tim iz Bergama odigrao jedan sjajan meč na svom terenu protiv aktuelnog šampiona Milana koji je završen rezultatom 1:1.
Verona će sasvim sigurno napasti od samog starta, ali je veliko pitanje koliko je to pametno kada znate da vam u goste dolazi jedan od najboljih napada u Seriji A.
Golovi su sigurica, a kladionica Meridianbet je za igru 3+ pripremila kvotu 1.67.

Fiorentina – Napoli – GG @ 1.58 u Maxbet

Pre svega, treba reći da je Fiorentina juče i definitivno uspela da dođe do plasmana u grupnu fazu Lige konferencija, nakon što je remizirala na gostovanju kod Tventea, a taj duel u Enšedeu je završen bez golova.
Što se Serije A tiče, “ljubičasti” su u prošlom kolu remizirali na gostovanju kod Empolija u Toskani, pošto je taj meč završen bez golova.
Sa druge strane, utisak je da je Napoli ekipa koja je do sada najviše pokazala od svih timova, o čemu dovoljno govori i broj postignutih golova pošto je tim sa stadiona “Diego Armando Maradona” na dva odigrana susreta postigao čak devet golova.
Vrlo lako se može desiti da Napoli bude raspucan i na ovom duelu protiv Fiorentine, koja ruku na srce retko kada na “Artemio Frankiju” meč završi bez postignutog gola, pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je Maxbet odredio koeficijent 1.58.

Leće – Empoli – 1 @ 2.45 u Meridianbet

Leće se vratio u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, a od ovog tima ne treba očekivati ništa više osim borbe za opstanak, koja bi vrlo lako mogla da traje i do poslednjeg kola.
U prvom kolu je novajlija u društvu najboljih poražen u poslednjim trenucima susreta protiv Intera, da bi u prošlom kolu ovaj tim izgubio i na gostovanju kod Sasuola kada je bilo 1:0.
Što se tiče Empolija, klub iz Toskane je vezao nekoliko poprilično dobrih sezona u Seriji A, a nakon dva odigrana kola ova ekipa se nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa jednim osvojenim bodom do kog su došli u prošlom kolu na svom terenu protiv Fiorentine kada nije bilo golova.
Biće ovo idealna prilika da tim sa juga Italije zabeleži prvi trijumf u šampionatu a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet odredila koeficijent 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.