Tip dana: Lacio – Inter: Mogu li Neroazuri do trijumfa na Olimpiku posle četiri godine?

U petak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel na Olimpiku u kom će Lacio na svom terenu ugostiti Inter.
Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Lacio: Rimljani po tradiciji protiv Neroazura igraju odlično na svom terenu!

Fudbaleri Lacija su prošlu sezonu završili na petoj poziciji na tabeli, a to je ovom timu donelo plasman u Ligu Evrope, i kada se podvuče crta, utisak je da svi navijači ovog tima moraju da budu zadovoljni sa prošlom sezonom, iako su iz kluba pred početak iste najavljivali borbu za ulazak u Ligu šampiona, što ipak u tom trenutku nije bilo realno.
Tokom leta nije bilo previše promena u igračkom kadru. U klubu su ostali Ćiro Imobile i Sergej Milinković-Savić, dok je iz Šahtjora stigao Markos Antonio koji bi vrlo lako mogao da predstavlja veliko pojačanje za Rimljane.
U prvom kolu bili smo svedoci jednog pomalo i čudnog meča na Olimpiku, u kom su Lacijali ipak savladali Bolonju koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović.
Naime, već u ranoj fazi susreta Rimljani su ostali sa igračem manje pošto je isključen golman Maksimilijano, a krajem prvog poluvremena gosti su došli do vođstva preko Arnautovića.
Ipak, do kraja prvog dela igre je i Bolonja ostala sa igračem manje, što su Lacijali i te kako umeli da iskoriste i dođu do prvog trijumfa u šampionatu, a čovek odluke je ponovo bio Ćiro Imobile koji će po svemu sudeći i ove sezone nastaviti da rešeta protivničke mreže.
Usledilo je za Rimljane tradicionalno teško gostovanje kod Torina, pa otuda i ne čudi što je taj duel završen bez pobednika, ali i bez golova.
Sigurno je da ukoliko Lacijali žele da se umešaju u borbu za plasman u Ligu šampiona, moraju da poprave partije na strani koje ni prošle sezone nisu bile na zavidnom nivou.
U trećem kolu će izabranici Maurisija Sarija odmeriti snage sa Interom, a ono zbog čega fudbaleri ovog tima u veoma lepom raspoloženju dočekuju ovaj susret, je svakako to što tim iz prestonice Italije na tri poslednja međusobna susreta sa Neroazurima na svom terenu ne zna za poraz, a u tom periodu je Lacio slavio dva puta, dok je jednom bilo nerešeno.

Inter: Primarni cilj je Skudeto!

Nažalost, Inter prošle sezone nije uspeo da odbrani titulu šampiona Italije, pošto su popularni Neroazuri na kraju završili na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na Milan, koji je mimo svih očekivanja stigao do Skudeta.
I pored nekih spekulacija tokom leta, Simone Inzagi je dobio poverenje na klupi Intera, a milanski gigant se u međuvremenu pojačao dolaskom Lukakua, koji je pre dve godine imao zaista brutalnu sezonu u Seriji A, ali i u Ligi Evrope gde su Neroazuri stigli do samog finala.
Naravno, ne treba zaboraviti ni pojačanje iz Rome u vidu Mhtarijana, koji je nažalost povređen i gotovo sigurno neće biti u konkurenciji za ovaj duel.
Primarni cilj će svakako biti Skudeto, ali deluje da će to biti još teži zadatak nego prošle sezone, pošto je utisak da je ovog puta konkurencija daleko ozbiljnija.
U prvom kolu su izabranici Simonea Inzagija uz dosta muke slavili na gostovanju kod Lećea i to nakon gola u poslednjim trenucima susreta, pa slobodno možemo konstatovati da je ekipa iz Milana podbacila u prvom kolu, ali ono što se piše su svakako tri boda.
Čovek odluke je bio Denzel Damfris, a zanimljivo je da je samo dva minuta bilo dovoljno Lukakuu da postigne prvi gol u dresu svog novog-starog kluba.
Ipak u drugom kolu su stvari došle na svoje mesto pošto je tim sa stadiona “Đuzepe Meaca” bez većih problema na svom terenu savladao Speciju, a taj susret je završen rezultatom 3:0.
Domaćoj ekipi je trebalo 35. minuta da otvore autsajdera i učinio je to poznati tandem Romelu Lukaku – Lautaro Martinez. Lukaku je spustio loptu glavom Argentincu, a ovaj poslao preciznu loptu u sam ugao, nakon čega je svim navijačima i te kako laknulo.
U 52. minutu je uvećao razliku Hakan Čalhanoglu posle jednog odbitka, da bi konačnu tačku stavio rezervista Hoakin Korea u finišu na asistenciju Edina Džeka.
Kao što smo već napomenuli, Inter se baš i nije proslavio poslednjih godina na Olimpiku, ali tradicije između ostalog i postoje zato da bi se rušile.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Lacio po tradiciji igra dosta dobro na svom terenu i mišljenja smo da Rimljani neće doživeti poraz ni ovog puta od favorizovanih Neroazura, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.92.

Sva je prilika da će i jedan i drugi tim postići makar po gol na Olimpiku, pa je idealno da probate sa igrom GG koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.59.

Za one najhrabrije, savetujemo vam da probate sa čistom jedinicom za koju je Meridianbet pripremio fenomenalnu kvotu 3.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.