Tiket dana (petak, 26.08.2022)

Tiket dana

Za ovo leto gotovo je sa kvalifikacijama za evropske kupove. Danas ćemo saznati i sastav svih grupa, u sva tri takmičenja, i do početka te faze posvetićemo se prvenstvima. Predložene kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Frajburg – Bohum – 3+ @ 1.60 u CircusBet

Po svemu Frajburg je apsolutni favorit. Ovaj klub se u prethodne dve sezone etablirao u vrhu Bundeslige, a prošle sezone izborio je plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Početak nove sezone takođe je dobar za Frajburg, na dva gostovanja, kod Augzburga i Štutgarta, zabeležili su obe pobede, a pritom nisu primili ni gol. U Augzburgu su slavili 4:0, dok je kod ”Švaba” bilo ”samo” 1:0, a jedini strelac bio je Vićenco Grifo. Između dve pobede smestio se i jedan poraz, i to na jedinom meču na domaćem terenu. Frajburg je izgubio od Borusije iz Dortmunda sa 3:1 kao domaćin, i pored činjenice da je petanestak minuta pre kraja vodio. Bohumov start je bio košamaran, tri kola i isto toliko poraza, a prošle nedelje izgubili su od šampiona Bajerna sa čak 7:0. Prošle sezone su Bavarce pobedili na svom terenu 4:2, ali treba reći da su sa 7:0 izgubili na Alijanc areni. Sve govori da bodovi ostaju u Frajburgu, ali nam nešto govori da će Bohum skupo prodati kožu, i sigurnije nam je igrati na golove. Za 3+ koeficijent iznosi 1.60 u kladionici CircusBet.

Gaciantep – Antalijaspor – 2 @ 2.49 u CircusBet

Prvi meč 4. kola Super lige Turske igra se u Gaciantepu gde domaći tim dočekuje odličnu Anataliju. Gosti su u prva tri kola imali paklen raspored, krenuli su duelom sa Galatasarajom na svom terenu koji su izgubili golom u poslednjim trenucima, ali su onda vezali dve pobede, kod Umranijespora, takođe 1:0, i protiv šampiona Trabzona u prošlom kolu sa 5:2. Taj trijumf je mnogo iznenadio, ali treba reći da je Trabzon bio okupiran revanšom sa FC Kopenhagenom u tom trenutku. Ništa slabiji nije ni Gaciantep na početku nove sezone, čak su osvojili bod više od svog rivala. U prvom kolu remizirali su sa Sivasporom, a u naredne dve utakmice pobedili su Ankaraguču i Hatajspor. Jedno što je Gaciantep imao, realno, slabije rivale od Antalije. Po svemu, ovo bi se moglo nazvati derbijem, ali je pitanje koliko će ove dve ekipe izdržati u vrhu tabele. Čini namse da je Antalija napravila odličan tim i da bi mogla do pobede u Gaciantepu. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.49.

Gornjik – Jagjelonija – T12+ @ 1.91 u CircusBet

Oba tima imaju po sedam u dosadašnjem delu poljske Ekstraklase, s timda tim iz Žabža ima meč manje odigran. Gornjik je u prošlom kolu remizirao sa Legijom u Varšavi, bilo je 2:2, čime se malo iskupio za neočkivan poraz od Stala na svom terenu kolo ranije. Ipak, ima Gornjik i niz od dve uzastopne pobede, i to protiv vicešampiona Rakova i Radomjaka. Jagjelonija je imala lošu sezonu iza sebe, završili su je tek na 12. mestu i želja je ovog kluba da se ponovo vrati u vrh poljskog fudbala. Teško je to očekivati u ovoj sezoni, mada je početak bio sasvim zadovoljavajući. Jagjelonija je počela pobedom nad Pjasom, ali je onda vezala tri uzastopna poraza. Naznaka bojih dana stigla je remijem sa Rakvom, da bi u prošlom kolu pobedili Legnicu, i to pole preokreta i pobedonosnim golom duboko u sudijskoj nadoknadi. Gornjik je blagi favorit, posebno na svom terenu, a napad je bolji deo ovog tima. Predlog je domaćin daje dva gola na meču, a za T12+ u kladionici CircusBet koeficijent iznosi 1.91.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici CircusBet iznosi 7.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.